Σημαντική ειδοποίηση σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής:

- Jun 12, 2019-

Σημαντική ειδοποίηση σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής:

Όσον αφορά τη μέθοδο πληρωμής, πολλοί πελάτες έχουν αμφιβολίες, διότι έχουμε γράψει στο παρελθόν στον ιστότοπο για να δεχτούμε τα προϊόντα Western Union, MoneyGram, Bank Transfer, Bitcoin και PayPal. Αλλά για διάφορους λόγους, τώρα μπορούμε να δεχτούμε μόνο τραπεζικές μεταφορές, Bitcoin και Alipay.

Ήταν παλαιότερα δυνατή η συλλογή χρημάτων μέσω της Western Union, της MoneyGram και της PayPal. Ωστόσο, λόγω του όλο και πιο σοβαρού εμπορικού πολέμου μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, οι Ηνωμένες Πολιτείες σταμάτησαν να παρέχουν υπηρεσίες στην Κίνα, Western Union, Money Money και PayPal. Οι πελάτες που πληρώνουν με αυτές τις μεθόδους θα επιστραφούν απευθείας στο λογαριασμό χωρίς λόγο. Τώρα λοιπόν δεχόμαστε τις πληρωμές Western Union, MoneyGram και PayPal. Όσο για το πότε μπορούμε να επανέλθουμε στο φυσιολογικό, περιμένουμε την ειδοποίηση της τράπεζας. Αφού αποκατασταθεί το μήνυμα, θα ειδοποιήσουμε τον πελάτη το συντομότερο δυνατό.

Ελπίζω να μπορείς να καταλάβεις. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την τραπεζική μεταφορά ή την πληρωμή bitcoin, η οποία θα σας εξοικονομήσει χρόνο για να επιτύχετε μια συμφωνία νωρίτερα.

Θα σας προσφέρουμε ικανοποιητική εξυπηρέτηση σαν να ήταν.

Ευχαριστώ.

22


QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298