Είναι κατάλληλο για γυμναστική στο καυτό καλοκαίρι;

- Jun 28, 2019-

Καλοκαίρι γυμναστήριο τρεις μεγάλες προσοχή Το καλοκαίρι είναι μια καλή εποχή για πολλούς ανθρώπους που τους αρέσει να ασκούν, αλλά λόγω του ζεστού καιρού και άλλους λόγους, το καλοκαίρι γυμναστήριο έχει ακόμα μερικές σκέψεις. Οι ειδικοί προτείνουν ότι για όσους αγαπούν τη γυμναστική, η γυμναστική το καλοκαίρι θα πρέπει να δώσει προσοχή σε διάφορες πτυχές του προβλήματος, προκειμένου να αποφευχθεί η βλάβη.

318765-1409210R63782_副本

Το πρώτο είναι ότι οι πρωινές ασκήσεις πρέπει να αναβληθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Το καλοκαίρι, πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν να γίνονται νωρίς για να συμμετέχουν στη σωματική άσκηση. Αυτή είναι μια παρανόηση. Στην πραγματικότητα, η συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα στον αέρα είναι υψηλή το πρωί και είναι δύσκολο να αναπνεύσει αρκετό οξυγόνο.

Το δεύτερο είναι να αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως. Στα περισσότερα μέρη του καλοκαιριού, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ., όταν ο ήλιος είναι πιο ισχυρός, έχει άμεση βλάβη στο ανθρώπινο δέρμα. Το τρίτο είναι να πίνετε άφθονο νερό. Το καλοκαίρι, το νερό του ανθρώπινου σώματος εξατμίζεται περισσότερο, και το πόσιμο νερό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους συμμετέχουν σε γυμναστήριο.

mrbj23

Εάν χρειάζεστε στεροειδή , hgh, πεπτιδικά προϊόντα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.


QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298