Μπορεί να {0}} ειδοποιήσει τις διακοπές Τι πρέπει να προσέξω όταν βγαίνω κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας;

- Apr 30, 2020-


Ανακοίνωση για τις αργίες της Εργατικής Ημέρας:


1 Μαΐου - Μπορεί να 5 συνολικά πέντε ημέρες διακοπών. Μπορεί 6 να λειτουργεί κανονικά.

image

Μπορεί να έρθουν οι διακοπές 1 , μπορούν οι άνθρωποι να ταξιδέψουν; Ποια ζητήματα πρέπει να σημειωθούν όταν ταξιδεύετε; Ο Feng Luzhao, ερευνητής στο Κινέζικο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου του Κοινού Μηχανισμού Άμυνας και Ελέγχου του Κρατικού Συμβουλίου στις 23 ότι για τις περισσότερες περιοχές όπου δεν υπάρχουν πρόσφατες περιπτώσεις, ταξίδι Είναι ασφαλέστερο, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί και δεν συνιστάται να ταξιδεύετε για ομάδες υψηλού κινδύνου όπως ηλικιωμένοι, ασθενείς με χρόνιες ασθένειες και έγκυες γυναίκες.


GG quot; Για τους ταξιδιώτες που πρέπει να δώσουν προσοχή στην πρόληψη, συνιστάται να ταξιδεύετε κοντά σε λάθος κορυφή, να προσπαθείτε να αποφύγετε δημοφιλή αξιοθέατα ή ώρες αιχμής, και να αποφεύγετε να εκτελείτε έργα ψυχαγωγίας σε περιορισμένους χώρους.


Όσον αφορά το φαγητό, ο Feng Luzhao πρότεινε να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο αριθμός των γευμάτων κατά τη μεταφορά. Το φαγητό σε πακέτο είναι η πρώτη επιλογή για γραφικά σημεία. Εάν πρέπει να φάτε στο εστιατόριο, συνιστάται να καθίσετε ταυτόχρονα ή να δειπνήσετε στην ίδια πλευρά.

Για τη δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια των άλλων. Φορέστε μάσκα όταν βγαίνετε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου αν έχετε απορίες κατά τη διάρκεια των διακοπών μας.

Αν χρειάζεσαιστεροειδή, hgh, πεπτιδικά προϊόντα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.


QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εταιρική θυρίδα:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18191385298