Πληρούν το δέκατο ένατο συνόδου του Κογκρέσου του λαού, να χτίσουν ένα κινεζικό όνειρο!

- Oct 20, 2017-

Στις 18:00 στις 18 Οκτωβρίου 2017, στο ένατο Εθνικό Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας άνοιξε στη μεγάλη αίθουσα του λαού. XI Jinping εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του δέκατου όγδοου έκανε μια ομιλία με τίτλο «για να κερδίσει μια περιεκτική κοινωνία καλά-off να κερδίσει η νέα εποχή της μεγάλη νίκη του σοσιαλισμού με τα κινεζικά χαρακτηριστικά,» η έκθεση. Το θέμα του Συνεδρίου είναι: μην ξεχνάτε την αρχική καρδιά, να έχετε κατά νου την αποστολή, κρατήστε ψηλά τη μεγάλη σημαία του σοσιαλισμός με κινεζικά χαρακτηριστικά, αποφασιστικά οικοδομήσουμε μια κοινωνία καλά-off, κερδίσει τη μεγάλη νίκη του σοσιαλισμού με τα κινεζικά χαρακτηριστικά σε το νέα εποχή, και κάνουν ανένδοτες προσπάθειές τους να συνειδητοποιήσουμε το μεγάλο ατού του κινεζικού έθνους.

a09048de29f24c9499e883c1c65005b3.jpg

true.jpg


Για την επίτευξη του δέκατου ένατου και πραγματοποιήθηκε.Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-Tech Co, Ltd Όλα τα προϊόντα έχουν έκπτωση 5%.

ζεστό πώληση προϊόντων έχουνΗ τεστοστερόνη Cypionate,Τεστοστερόνη Enanthate, Τρεμπολόνης Enanthate,,Νανδρολόνη Decanoate, Drostanolone Propionate,HGH,Τα πεπτίδιακαι ούτω καθεξής. Αν σας ενδιαφέρει στα προϊόντα μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

testosterone Cypionate.jpg


HCG.jpg


Πληροφορίες επικοινωνίας

Επιχείρηση mailbox:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

WhatsApp: + 86-18789401944