Γνωρίστε τη δέκατη ένατη σύνοδο του Λαϊκού Κογκρέσου, οικοδομήστε ένα κινέζικο όνειρο!

- Oct 20, 2017-

Στις 18:00 στις 18 Οκτωβρίου 2017, άνοιξε το 9ο Εθνικό Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας στη Μεγάλη Αίθουσα του Λαού. Ο Xi Jinping, εξ ονόματος της Δεκαεπτάρχης της Κεντρικής Επιτροπής, έκανε μια ομιλία με τίτλο "να κερδίσει μια σφαιρική κοινωνία για να κερδίσει τη νέα εποχή της μεγάλης νίκης του σοσιαλισμού με κινέζικα χαρακτηριστικά", ανέφερε η έκθεση. Το θέμα του συνεδρίου είναι: Μην ξεχνάτε την αρχική καρδιά, να έχετε κατά νου την αποστολή, να κρατάτε ψηλά το μεγάλο πανό του σοσιαλισμού με τα κινεζικά χαρακτηριστικά, να οικοδομήσετε αποφασιστικά μια ευημερούσα κοινωνία, να κερδίσετε τη μεγάλη νίκη του σοσιαλισμού με κινεζικά χαρακτηριστικά στην νέα εποχή και κάνουν αδιάκοπες προσπάθειες για την πραγματοποίηση της μεγάλης ανανέωσης του κινεζικού έθνους.

a09048de29f24c9499e883c1c65005b3.jpg

true.jpg


Προκειμένου να συναντηθούμε το δέκατο ένατο καλά κρατημένο. Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-Tech Co, Ltd   Όλα τα προϊόντα έχουν έκπτωση 5%.

τα προϊόντα θερμής πώλησης έχουν Cypionate τεστοστερόνης, Enanthate τεστοστερόνης ,   Τρανβολόνη Enanthate , Νανδρολόνη Δεκανοϊκή ,   Drostanolone Propionate , HGH , πεπτίδια και ούτω καθεξής.Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ με ελάτε σε επαφή με.

testosterone Cypionate.jpg


HCG.jpg


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944