Καλή Χριστούγεννα! Πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι της Κίνας;

- Dec 26, 2019-

Τα Χριστούγεννα ήταν θρησκευτικές διακοπές. Τον 19ο αιώνα, η δημοτικότητα των Χριστουγεννιάτικων καρτών και η έλευση του Άγιου Βασίλη έκανε τα Χριστούγεννα σταδιακά δημοφιλή. Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων έγιναν δημοφιλή στη βόρεια Ευρώπη, εμφανίστηκαν επίσης χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σε συνδυασμό με το χειμώνα στο βόρειο ημισφαίριο.


Τα Χριστούγεννα εξαπλώθηκαν στην Ασία στα μέσα του δέκατου ένατου αιώνα και η Ιαπωνία, η Κορέα και η Κίνα επηρεάστηκαν από την κουλτούρα των Χριστουγέννων.


Μετά τη μεταρρύθμιση και το άνοιγμα, τα Χριστούγεννα ήταν ιδιαίτερα εμφανή στην Κίνα. Στις αρχές του 21ου αιώνα, τα Χριστούγεννα συνδυάζονται οργανικά με τα τοπικά έθιμα στην Κίνα και η ανάπτυξή του γίνεται όλο και πιο ώριμη. Τρώγοντας μήλα, φέρνοντας Χριστουγεννιάτικα καπέλα, αποστολή Χριστουγεννιάτικων καρτών, συμμετοχή σε Χριστουγεννιάτικα πάρτυ, Χριστουγεννιάτικα ψώνια κ.λπ.

Προώθηση Χριστουγέννων

(1) Έκπτωση 5% σε όλες τις σκόνες στεροειδών .

(2) Όλες οι μάρκες hgh , jintropin 100iu , hygetropin 200iu , κλπ., Εφ 'όσον αγοράζετε 10kits, θα δώσουμε 1kit δωρεάν.

(3) Εφόσον τοποθετήσετε μια παραγγελία αυτό το μήνα, θα έχουμε ένα δωρεάν δείγμα για εσάς ως Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Σημείωση: Οι προσφορές θα πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, αν χρειαστείτε την ερώτησή μας για την προσφορά προϊόντων ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των παρακάτω μεθόδων.


Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298