Παρατηρητήριο διακοπών του φθινοπώρου

- Sep 12, 2019-

Το φεστιβάλ Mid-Φθινόπωρο είναι ένα από τα παραδοσιακά κινεζικά φεστιβάλ. Είναι το 15ο σεληνιακό ημερολόγιο στο 15ο του σεληνιακού ημερολογίου. Είναι επίσης το δεύτερο μεγαλύτερο παραδοσιακό φεστιβάλ στην Κίνα μετά το εαρινό φεστιβάλ. Ο θρύλος είναι για να σας μνημονεύσει.


Το Φεστιβάλ Mid-Autumn είναι ένα παραδοσιακό φεστιβάλ στην Κίνα. Σύμφωνα με τα αρχεία ιστορικών αρχείων, η λέξη "Mid-Autumn Festival" εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο βιβλίο "Zhou Li". Όταν βρισκόμουν στις Δυναστείες Wei και Jin, υπήρχαν αρχεία των "βοοειδών στο Βιβλίο Shangshang, το Φεστιβάλ Μέσου Φθινοπώρου και τον Ποταμό Weijiang". Δεν ήταν μέχρι την πρώιμη Δυναστεία των Τανγκ ότι το φθινόπωρο φεστιβάλ έγινε μια σταθερή αργία. "Tang Shu Tai Zong Ji" καταγράφει "15 Αυγούστου το φθινόπωρο του Φεστιβάλ". Η επικράτηση του φθινοπώρου Φεστιβάλ ξεκίνησε στη Δυναστεία των Τραγουδιών. Μέχρι τη στιγμή των Δυναστειών Μινγκ και Κινγκ, είχε γίνει η ίδια με την Πρωτοχρονιά και έγινε ένα από τα κυριότερα φεστιβάλ στην Κίνα. Αυτό είναι επίσης το δεύτερο μεγαλύτερο παραδοσιακό φεστιβάλ στην Κίνα μετά το φεστιβάλ της άνοιξης.

Mid-φθινοπώρου Φεστιβάλ ανακοίνωση διακοπών:

Από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τρεις ημέρες διακοπών και κανονικά θα εργαστούν στις 16 Σεπτεμβρίου.


QQ截图20190912100142

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-Tech Co, Ltd , Αν χρειάζεστε υψηλής καθαρότητας στεροειδή , hgh παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

QQ图片20170315140316.jpg


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298