Προέλευση των Χριστουγέννων

- Dec 22, 2017-

Τα Χριστούγεννα (Χριστούγεννα), επίσης γνωστά ως Χριστούγεννα, μεταφράζονται ως "Χριστούγεννα μάζα", τα δυτικά παραδοσιακά φεστιβάλ, 25 Δεκεμβρίου κάθε έτους. Η μάζα είναι ένα είδος λειτουργίας της εκκλησίας. Τα Χριστούγεννα είναι ένα θρησκευτικό φεστιβάλ, γιατί γιορτάζεται ως γενέθλια του Ιησού, εξ ου και το όνομα "Χριστούγεννα".

52b3f1fad301e.jpg

Οι περισσότερες καθολικές εκκλησίες θα πραγματοποιήσουν τη Μεσάνυχτα την Παραμονή των Χριστουγέννων 24, στις αρχές Δεκεμβρίου 25, ενώ κάποιες χριστιανικές εκκλησίες θα κρατήσουν το Ευαγγέλιο τους και θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου και ένα άλλο μεγάλο χριστιανικό Χριστουγεννιάτικο Ορθόδοξο χριστουγεννιάτικο γλέντι στις 7 Ιανουαρίου κάθε έτους.

38k58PICFIs_1024.jpg

Τα Χριστούγεννα είναι επίσης δημόσιες αργίες στον δυτικό κόσμο και σε πολλά άλλα μέρη, όπως το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο, τη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη στην Ασία. Η Βίβλος δεν καταγράφει στην πραγματικότητα την ημερομηνία γέννησης του Ιησού, τα Χριστούγεννα είναι ποίμνια.

Καθώς τα Χριστούγεννα έρχονται, το Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd.     έχετε μια μεγάλη καλή είδηση.

Όλα τα προϊόντα μας έχουν έκπτωση 5%.

40858PICSbD_1024.jpg

Εάν χρειάζεστε σκόνη στεροειδών, όπως: τενονστρονη Enanthate , Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) . Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Trenbolone Enanthate.jpg


Αν χρειάζεστε το   jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh ή άλλη μάρκα hgh, ευπρόσδεκτη στην έρευνα από την εταιρεία μου.

Hygetropin 200iu.jpg

rentropin.jpg

Παρακαλώ σημειώστε ότι η εκδήλωση τελειώνει μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, αν σας ενδιαφέρει η τιμή μας παρακαλούμε να εκμεταλλευτείτε το χρόνο να μας συμβουλευτείτε .

Η έκπτωση θα είναι σπάνια, αν ψάχνετε για νέους προμηθευτές σας καλωσορίζω ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μου.

QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944