Τόσα πολλά χρόνια πώς να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας μας;

- Jul 28, 2017-

(1) Πρώτον, από μικρά πράγματα για να ξεκινήσετε, κάντε τις λεπτομέρειες, πιάστε την ποιότητα. Στη διαδικασία παραγωγής των απαιτήσεων της διαδικασίας και των ποιοτικών προτύπων αυστηρά, αυστηρά επιβάλλουν την παραγωγή των εννοιών διαχείρισης της ποιότητας, και δημιουργούν μια διαχείριση παραγωγής ανεξάρτητα από το σύστημα διασφάλισης της ποιότητας.

(2) Δεύτερον, κάθε σύνδεσμος έχει λεπτομερή πρότυπα διαχείρισης της ποιότητας. Από το σχεδιασμό του προϊόντος, η ροή της διαδικασίας στην παραγωγή συνεργείου και, στη συνέχεια, στη μεταφορά και πώληση, έχουν αναπτύξει λεπτομερή, ελεγχόμενα πρότυπα διαχείρισης.

369202.jpg

(3) Τρίτον, ο πελάτης είναι η καλύτερη βελτίωση της ποιότητας. Οι πελάτες είναι οι χρήστες του προϊόντος, η ποιότητα του προϊόντος που λένε περισσότερο, ενόψει των ανατροφοδοτήσεων των πελατών, διεξάγουμε ενεργά έρευνα και διόρθωση, η οποία όχι μόνο βελτιώνει την ικανοποίηση του πελάτη και την πίστη, αλλά και μέσα από μια δεύτερη βελτίωση Η εταιρεία είναι Κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

(4) Η διαχείριση της ποιότητας δεν είναι η αιώνια απάντηση, μόνο το αιώνιο πρόβλημα, η διαχείριση της ποιότητας είναι να συνεχίσει να λύνει το πρόβλημα στη διαδικασία της σταδιακής τυποποίησης. "Η φροντίδα των ανθρώπων, οι προθέσεις στο σπίτι" είναι η βασική ιδέα της Fuxiang Wood, επειδή με τον τεράστιο αριθμό των καταναλωτών Ευχαριστιών και εμπιστοσύνης, οι επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν όλο και πιο ανταγωνιστικές στο σημερινό επίπεδο που διατηρείται ακόμη ταχεία ανάπτυξη.

Η τοποθέτηση προϊόντων στο προϊόν στους μελλοντικούς δυνητικούς πελάτες στο μυαλό της τοποθεσίας. Το επίκεντρο είναι το μέλλον των δυνητικών πελατών με τη σοφία του προσωπικού, για το σκοπό αυτό από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, τη συσκευασία, τις υπηρεσίες και άλλες πτυχές της έρευνας, και λαμβάνουν υπόψη την κατάσταση των ανταγωνιστών.

Η τοποθέτηση και η εφαρμογή της τοποθέτησης προϊόντων στην τοποθέτηση της αγοράς ως βάση, υπό την καθοδήγηση της τοποθέτησης στην αγορά, αλλά πιο δημοφιλής από την τοποθέτηση στην αγορά. Συγκεκριμένα, είναι να στοχεύσει το μυαλό του πελάτη για το προϊόν να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, δεδομένης μιας συγκεκριμένης εικόνας που να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών και των προτιμήσεων.

930318020_1661268939.jpg

Στην τρέχουσα αγορά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σχετικά με την τοποθέτηση προϊόντων και την τοποθέτηση στην αγορά χωρίς διακρίσεις, ότι οι δύο είναι η ίδια έννοια, στην πραγματικότητα, υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των δύο, και συγκεκριμένα, της τοποθέτησης στην αγορά-στόχος ), Αναφέρεται στην επιχείρηση προς τον καταναλωτή-στόχο ή την επιλογή της αγοράς καταναλωτή-στόχου · Και η τοποθέτηση προϊόντων, αναφέρεται στην επιχείρηση σε τι είδους προϊόντα ανταποκρίνονται στον καταναλωτή-στόχο ή στη ζήτηση της ζήτησης της καταναλωτικής αγοράς. Θεωρητικά, πρέπει πρώτα να τοποθετήσουμε στην αγορά και στη συνέχεια να τοποθετήσουμε μόνο τα προϊόντα. Η τοποθέτηση προϊόντων είναι η επιλογή της στοχευόμενης αγοράς και ο συνδυασμός των προϊόντων της επιχείρησης, δηλαδή η θέση στην αγορά της επιχείρησης, προϊόν του έργου.


ini.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944