Το καλοκαίρι είναι εδώ, θέλετε να έχετε ένα τέλειο κοιλιακό μυ;

- May 17, 2019-

Το καλοκαίρι, το γυμναστήριο έχει αναδείξει πρόσφατα μεγάλο αριθμό γυμναστηρίων. Έχουν το όνειρο των έξι πακέτων των κοιλιακών και δεν κατάφεραν να δουν τα αποτελέσματα για λίγες μέρες.

Στην αρχή της άσκησης, πρέπει να καθορίσουμε τους στόχους μας: να αυξήσουμε τους μυς ή να μειώσουμε το λίπος. Υπάρχουν πολλά παιδικά παπούτσια που μου λένε ότι θέλουν να αυξήσουν τους μυς ενώ μειώνουν το λίπος. Η απάντησή μου είναι αδύνατη! Λόγω της μυϊκής πρόσληψης, οι θερμίδες που καταναλώνουμε είναι οι θερμίδες που καταναλώνονται. Όταν χάσετε λίπος, η ποσότητα θερμίδων που καταναλώνετε είναι <θερμότητα που=""> Υπάρχουν διαφορές στον βαθμό απόκτησης ενέργειας μεταξύ των δύο. Επομένως, το πόδι των ψαριών και των αρκουδών δεν μπορεί να έχει και τα δύο, είτε απώλεια λίπους είτε κέρδος μυών.

Όταν πρόκειται για αυτό το θέμα, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε την αερόβια άσκηση και την αναερόβια άσκηση. Η αερόβια άσκηση και η αναερόβια άσκηση είναι δύο έννοιες στην φυσιολογία της άσκησης. Πρόκειται για δύο διαφορετικές μορφές άσκησης και οι επιδράσεις της άσκησης στο ανθρώπινο σώμα είναι επίσης διαφορετικές.

Απλά μιλώντας, η αναερόβια άσκηση αναφέρεται στην υψηλή ταχύτητα και την έντονη άσκηση του μυός σε μια "ανοξική" κατάσταση. Το μεγαλύτερο μέρος της αναερόβιας άσκησης είναι μια στιγμιαία άσκηση υψηλής έντασης, επομένως είναι δύσκολο να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο χρόνος για την εξάλειψη της κόπωσης είναι επίσης αργός. Χρειάζονται 48 έως 72 ώρες για να ανακάμψει. Για παράδειγμα: αλτήρες, εκπαίδευση εξοπλισμού barbell, σπριντ, κ.λπ.

Η αερόβια άσκηση αναφέρεται στη σωματική άσκηση που εκτελείται από το ανθρώπινο σώμα με επαρκή παροχή οξυγόνου. Μπορεί να ενισχύσει τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων του ανθρώπινου σώματος και να μειώσει αποτελεσματικά την περιεκτικότητα σε σωματικό λίπος. Η διάρκεια άσκησης ελέγχεται σε περίπου 30 ~ 40 λεπτά και η ένταση της άσκησης είναι μέτρια ή ανώτερη. Για παράδειγμα: κολύμβηση, τρέξιμο, παρακάμπτοντας, κλπ.

2015010815233623fd2

Διαδρομή απώλειας λίπους:


Βάλτε την κύρια ενέργεια στην αερόβια άσκηση, που συμπληρώνεται από την άσκηση μπάρα κουδουνιών για να αποτρέψετε την χαλάρωση των μυών. 4 έως 5 εκπαιδευτικές συνεδρίες την εβδομάδα. Κάνετε αναερόβια άσκηση πρώτα πριν από κάθε άσκηση, στη συνέχεια κάνετε αερόβια άσκηση.


Αν πραγματικά δεν θέλετε να έχετε αναερόβια άσκηση, μπορείτε να επιλέξετε να τρέχετε με άδειο στομάχι το πρωί και το αποτέλεσμα της προπόνησης θα είναι καλύτερο.


Αύξηση της διαδρομής των μυών:


2 έως 3 φορές την εβδομάδα, αερόβια. 4 ~ 5 φορές τοπική μυϊκή άσκηση (θωρακικοί ώμοι και πόδια), δεν μπορεί να ασκηθεί τυφλά μόνο για ένα μέρος.

146734350441600643

Εάν χρειάζεστε στεροειδή , hgh, πεπτιδικά προϊόντα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.


QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298