ημέρα των ευχαριστιών

- Nov 23, 2018-

Ημέρα των Ευχαριστιών είναι ένα αρχαίο φεστιβάλ που δημιουργήθηκε από τον αμερικανικό λαό και ένα φεστιβάλ αμερικανικών οικογενειακών συγκεντρώσεων. Δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία για την ημέρα των ευχαριστιών στην αρχή, και αποφασίζεται προσωρινά από τις πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών. Μέχρι το 1863, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν ανεξάρτητες, ο Πρόεδρος Λίνκολν ανακοίνωσε τις ευχαριστίες ως εθνικές εορτές. Το 1941, το Κογκρέσο των ΗΠΑ ανέθεσε επισήμως την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου κάθε έτους ως "Ημέρα των Ευχαριστιών". Οι αργίες των γενναιοδωρίων γενικά διαρκούν από Πέμπτη έως Κυριακή.


Το 1879, το Κοινοβούλιο του Καναδά δήλωσε ότι η 6η Νοεμβρίου ήταν ημέρα των Ευχαριστιών και εθνικών εορτών. Στα επόμενα χρόνια, η ημερομηνία των Ευχαριστιών άλλαξε αρκετές φορές μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 1957, όταν το Καναδικό Κοινοβούλιο ανακοίνωσε τη δεύτερη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε έτους για τις Ευχαριστίες.


Εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αίγυπτο, η Ελλάδα και άλλες χώρες έχουν τη δική τους μοναδική ευχαριστία, αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι μονωμένες από τις ευχαριστίες και ορισμένοι μελετητές πρότειναν την ίδρυση " Ημέρα των ευχαριστιών "για την προώθηση του παραδοσιακού πολιτισμού.

6977397_212953950286_2

Χονγκ Κονγκ προϊόντα ζεστό πώλησης έχουν Cypionate τεστοστερόνης , Testosterone Rone Enanthate , Οξική Trenbolone , Trenantone Enanthate , Sustanon 250 , Nandrolone Decanoate , Oxandrolone (Anavar) , Boldenoe Cypionate , Drostanolone Propion , Drostanolone Enanthate , HGH , Πεπτίδια και ούτω καθεξής . Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας παρακαλώ με ελάτε σε επαφή με.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944