Ο αντίκτυπος της επιδημίας στη βιομηχανία εξωτερικού εμπορίου; Πώς να ανταποκρίνεστε;

- Mar 27, 2020-

Η νέα επιδημία των κοροναϊών αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τη βιομηχανία εξωτερικού εμπορίου μας. Πώς αντιμετωπίζουμε αντικειμενικά, ορθολογικά και σωστά τις επιπτώσεις της επιδημίας στο εξωτερικό εμπόριο, δοκιμάζει όλους μας.


Στις 31 Ιανουαρίου, η ΠΟΥ θα ανακοινώσει μια νέα επιδημία πνευμονίας που έχει μολυνθεί από κοροναϊό ως έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος. Η ανακοίνωση δεν επηρέασε την αντίληψη των αλλοδαπών αγοραστών όσον αφορά την προμήθεια προέλευσης από την Κίνα. Η ανακοίνωση είχε ελάχιστες επιπτώσεις στην κυκλοφορία και τις έρευνες. Ως εκ τούτου, από μακροπρόθεσμη σκοπιά, δεν χρειάζεται να πανικοβληθούμε.


Μεταξύ των ξένων πελατών που αγόρασαν αγαθά, το 6% ανησυχεί για τον ιό στα αγαθά, το 35% από αυτούς εξέφρασαν την αναμονή τους και το 59% από αυτούς εξέφρασαν την κατανόησή τους και την εμπιστοσύνη τους σε εμάς. Σύμφωνα με μια εμπεριστατωμένη ανάλυση, το 6% αυτών των πελατών έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά, είτε μιλούσαν πολύ απλά ή αγενώς, είτε υπήρχαν κάποια δυσάρεστη συνεργασία ή μόλις άρχιζαν να συνεργάζονται.


Φυσικά, πρέπει επίσης να δούμε κάποιες δυσκολίες. Αντιμετωπίζουμε μια έλλειψη προμηθειών. Το εργοστάσιο δεν θα ξεκινήσει. Μετά την έναρξη του έργου, επειδή τα καθήκοντα παραγωγής είναι πλήρη, το κόστος αναμένεται να αυξηθεί και ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα προϊόντα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα. Και λόγω του αντίκτυπου των πολιτικών, θα αντιμετωπίσει έναν παρατεταμένο κύκλο εκτελωνισμού.


Λόγω των επιπτώσεων της επιδημίας, έχουμε διάφορα προβλήματα, αλλά πάντα επιμένουμε στην παροχή στους πελάτες μας ικανοποιητικών προϊόντων και υπηρεσιών. Έτσι εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στερεώδη σκόνη , hgh , πεπτιδικά προϊόντα διατίθενται από το απόθεμα.

20

QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298