Η Προέλευση του Φεστιβάλ Mid-Autumn.

- Sep 21, 2018-

Το φεστιβάλ Mid-Φθινόπωρο είναι ένα από τα παραδοσιακά κινεζικά φεστιβάλ. Είναι το 15ο σεληνιακό ημερολόγιο στο 15ο του σεληνιακού ημερολογίου. Είναι επίσης το δεύτερο μεγαλύτερο παραδοσιακό φεστιβάλ στην Κίνα μετά το εαρινό φεστιβάλ. Ο θρύλος είναι για να σας μνημονεύσει.

20070811011552304.gif

Την 15η του σεληνιακού ημερολογίου κάθε χρόνο, είναι ένα παραδοσιακό Φεστιβάλ Mid-Autumn. Αυτή είναι η μέση του φθινοπώρου, επομένως ονομάζεται φεστιβάλ μέσου φθινοπώρου. Στο κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο, το έτος χωρίζεται σε τέσσερις εποχές, κάθε σεζόν χωρίζεται σε τρία μέρη: Meng, Zhong και Ji, έτσι το Φεστιβάλ Mid-Φθινόπωρο ονομάζεται επίσης Zhongqiu. Το φεγγάρι στις 15 Αυγούστου είναι πιο στρογγυλό και λαμπρότερο από το πλήρες φεγγάρι των άλλων μηνών, επομένως ονομάζεται επίσης Φεστιβάλ Φεγγαριού και Φεστιβάλ Αυγούστου. Αυτό το βράδυ, οι άνθρωποι κοιτάζουν στον ουρανό σαν νεφρίτη και φυσικά αναμένουν την οικογενειακή επανένωση. Ο περιπλανώμενος μακριά από το σπίτι στηρίζεται επίσης στις δικές του σκέψεις για τη γενέτειρά του και τους αγαπημένους του. Ως εκ τούτου, το Φεστιβάλ Mid-Φθινοπώρου είναι επίσης γνωστό ως "Φεστιβάλ Ρεουνιόν".

zqj_11s960x639.jpg

Mid-φθινοπώρου Φεστιβάλ ανακοίνωση διακοπών:

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν κανονικές διακοπές και εργάζονται στις 24 Σεπτεμβρίου.


Χονγκ Κονγκ προϊόντα θερμής πώλησης έχουν Cypionate τεστοστερόνης, Enanthate τεστοστερόνης , οξικός τρεμποβολόνης , Enanthate τρεμνολόνης , Sustanon 250 , Νανδρολόνη Decanoate , Oxandrolone (anavar) , Boldenoe Cypionate , Drostanolone Propionate , Drostanolone Enanthate , HGH , Πεπτίδια και έτσι on.If ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944