Ημέρα σάρωσης των τάφων

- Apr 04, 2018-

Ημέρα σάρωσης των τάφων


Είναι αύριο το Φεστιβάλ Qingming, ήρθε η ώρα να πάμε για να πληρώσουμε τον σεβασμό προς τους νεκρούς. Οι κινεζικές διακοπές του Φεστιβάλ Qingming Festival είναι από τις 5 έως τις 7 Απριλίου , θα επιστρέψουμε για να δουλέψουμε στις 8 Απριλίου για να δουλέψουμε. Όλα θα είναι φυσιολογικά και δεν θα έχουμε καθυστέρηση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, καλωσορίζουμε στην έρευνα ή παραγγέλνουμε προϊόντα από την εταιρεία μου.


Μετά από την Ημέρα σκούπισμα των τάφων, ο καιρός θα γίνει hot.This εποχή γυμναστήριο gloden έρχεται, όλα τα steriods, hgh, hcg, πεπτίδια θα είναι ζεστό πώληση κατά τη διάρκεια των bodybuilders . Μας Hongkong Rongxin Bio-Tech Co, Ltd θα παράσχει επαγγελματικές steriods και προϊόντα ορμονών στους πελάτες μας. Και θα παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα, τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, και γρήγορη ναυτιλία.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η enanthate της τεστοστερόνης και το σημείο τήξης nandrolone enanthate είναι χαμηλά, αυτά τα δύο προϊόντα είναι εύκολο να λιώσουν το καλοκαίρι. Αν χρειάζεστε τις ακατέργαστες σκόνες από αυτές, τότε μπορείτε να προγραμματίσετε να το αγοράσετε τον Απρίλιο.


Ενανθική τεστοστερόνη:

testosterone enanthate.png

Δεκανοϊκή νανδρολόνη:

Nandrolone Decanoate.png

Σας ευχόμαστε όλοι να απολαύσετε μια ωραία ημέρα!Whatsapp: + 86-18729210590

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@rongxinbio.com

Skype: πωλήσεις @ rongxinbio. com