Ημέρα σάρωσης των τάφων

- Apr 04, 2019-

Είναι αύριο το Φεστιβάλ Qingming, ήρθε η ώρα να πάμε να σέβουμε τους νεκρούς. Οι κινεζικές διακοπές του Φεστιβάλ Qingming Festival είναι από τις 5 έως τις 7 Απριλίου, θα επιστρέψουμε για να εργαστούμε στις 8 Απριλίου για να δουλέψουμε. Όλα θα είναι φυσιολογικά και δεν θα έχουμε οποιαδήποτε καθυστέρηση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, καλωσορίσατε στην έρευνα ή παραγγείλατε προϊόντα από την εταιρεία μου.

t01f68f7e99f35f852d

Μετά από την Ημέρα σκούπισμα των τάφων, ο καιρός θα γίνει hot.This εποχή γυμναστήριο gloden έρχεται, όλα τα steriods, hgh, hcg, πεπτίδια θα είναι ζεστό πώλησης κατά τη διάρκεια των bodybuilders . Μας Hongkong Rongxin Bio-Tech Co, Ltd θα παράσχει επαγγελματικές steriods και προϊόντα ορμονών στους πελάτες μας.Και εμείς θα προμηθεύαμε την καλύτερη ποιότητα, τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, και γρήγορη ναυτιλία.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η enanthate της τεστοστερόνης και το σημείο τήξης nandrolone enanthate είναι χαμηλά, αυτά τα δύο προϊόντα είναι εύκολο να λιώσουν το καλοκαίρι. Εάν χρειάζεστε τις ακατέργαστες σκόνες από αυτές, τότε μπορείτε να σχεδιάσετε να το αγοράσετε τον Απρίλιο.

36

35

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298