Τι είναι τα αναβολικά στεροειδή;

- Jul 27, 2018-

Τι είναι τα αναβολικά στεροειδή ;

Τα αναβολικά στεροειδή είναι συνθετικές παραλλαγές της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Ο κατάλληλος όρος για αυτές τις ενώσεις είναι τα αναβολικά-ανδρογόνα στεροειδή. Το "αναβολικό" αναφέρεται στην οικοδόμηση μυών, και το "ανδρογόνο" αναφέρεται σε αυξημένα αντρικά χαρακτηριστικά φύλου. Μερικά κοινά ονόματα για τα αναβολικά στεροειδή είναι Masteron , Oxymetholone , Anavar και ούτω καθεξής.

Drostanolone Enanthate_.jpg

Πώς χρησιμοποιούν οι άνθρωποι αναβολικά στεροειδή;

Οι άνθρωποι που κακοποιούν τα αναβολικά στεροειδή συνήθως τα παίρνουν από το στόμα ή τα εγχέουν στους μύες.

Ορισμένοι αθλητές και άλλοι χρήστες στεροειδών πιστεύουν ότι μπορούν να αποφύγουν τις ανεπιθύμητες παρενέργειες ή να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα των φαρμάκων, λαμβάνοντας αυτά με τρόπους που περιλαμβάνουν:

Oxandrolone(anavar) .jpg

να παίρνετε τις δόσεις για ένα χρονικό διάστημα, να σταματάτε για κάποιο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να κάνετε επανεκκίνηση

συσσώρευση-συνδυασμός δύο ή περισσότερων διαφορετικών τύπων στεροειδών

πυραμίδωση-αυξάνοντας σιγά-σιγά τη δόση ή τη συχνότητα της κατάχρησης, φθάνοντας σε ένα μέγιστο ποσό, και στη συνέχεια σταδιακά μειώνοντας.


Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-Tech Co, Ltd    Για να σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας αναβολικά στεροειδή σκόνη. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.


QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944