Τι είναι τα πεπτίδια

- Aug 03, 2018-

Τι είναι τα πεπτίδια;

Πρώτον, πρέπει να αρχίσουμε με την επιστήμη:Τα πεπτίδιαείναι θραύσματα των πρωτεϊνών. Από μόνα τους, τα πεπτίδια αποτελούνται από αμινοξέα. Όταν τα αμινοξέα συνδυάζονται σε ορισμένους σχηματισμούς που δημιουργούν ειδικά πεπτίδια (και υπάρχουν εκατοντάδες πεπτίδια), και όταν τα πεπτίδια που σχηματίζονται με έναν ορισμένο τρόπο, κάνουν συγκεκριμένες πρωτεΐνες.

IGF-1LR3.jpg

Οι πρωτεΐνες είναι τα βασικά δομικά στοιχεία του δέρματος. Χωρίς τα πεπτίδια, το δέρμα δεν παραμένουν άθικτα και το αποτέλεσμα είναι απώλεια σφριγηλότητας, την εμφάνιση των ρυτίδων, αλλαγές υφή, και το δέρμα που δεν αναπηδήσει πίσω, όπως το έκανε μια φορά.


Τι είναι τόσο συναρπαστικό για τα πεπτίδια είναι ότι άφθονα έρευνα έχει δείξει σαφώς ότι κάθε ένα από αυτά λειτουργεί με πολύ συγκεκριμένους τρόπους με στόχο μια ανάγκη ακριβής skincare. Διδάσκουν επίσης το δέρμα για να κάνουν ό, τι απαιτείται για να συμβάλει στην αναζωογόνηση αυτά τα δομικά στοιχεία, η οποία μπορεί να βοηθήσει να αναβιώσει την γήρανση του δέρματος.

MII 2.jpg


Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-Tech Co, Ltd  Για να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας Τα πεπτίδια(cjc 1295, GHRP-2, PEG-MGF,Melanotan 2και σύντομα)

Αν σας ενδιαφέρει στα προϊόντα μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.


QQ图片20170315140316.jpg

Πληροφορίες επικοινωνίας

Επιχείρηση mailbox:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

WhatsApp: + 86-18789401944