Ποια είναι τα οφέλη της τακτικής άσκησης για το σώμα;

- Oct 18, 2019-

1. Προώθηση της ανάπτυξης και της ανάπτυξης των εφήβων

Η τακτική άσκηση μπορεί να προάγει την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των εφήβων. Επειδή κατά τη διάρκεια της άσκησης, οι σκελετικοί μύες χρειάζονται πολύ αίμα και αυτό το αίμα περιέχει πολύ οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά και ο μεταβολισμός είναι έντονος. Από την άλλη πλευρά, ο χόνδρος συνεχώς τρίβεται κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η εξώθηση, τα κύτταρα συνεχίζουν να διαιρούνται και συνεχίζουν να οστεοποιούνται, έτσι ώστε τα οστά να γίνονται σταδιακά παχιά και μακρά, οπότε οι άνθρωποι που επιμένουν στην άσκηση είναι μεγαλύτεροι από τους ανθρώπους που δεν αγαπούν τον αθλητισμό και η ανάπτυξη των άκρων είναι σχετικά καλά, αναλογία.

2. Η καθυστέρηση της γήρανσης

Η εμμονή στην άσκηση μπορεί να ρυθμίσει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, να επιταχύνει το νευρικό αντανακλαστικό, να αναγκάσει την καρδιά να νικήσει, να αυξήσει την παραγωγή αίματος και να αυξήσει τη μυϊκή δύναμη. και να ασκεί περισσότερο οξυγόνο, έτσι ώστε η άσκηση μπορεί να ασκήσει τους αναπνευστικούς μύες και να καθυστερήσει το αναπνευστικό σύστημα. Η γήρανση, ενώ παράλληλα προάγει τον εσωτερικό μεταβολισμό του οργανισμού και τη σπλαχνική λειτουργία, καθυστερεί αποτελεσματικά τη γήρανση.


3. Βελτιώστε την ικανότητα να αντισταθείτε στο κρύο και στη θερμότητα

Υπάρχει ένα κέντρο ρύθμισης θερμοκρασίας σώματος στο κάτω μέρος του ανθρώπινου θαλαμού, το οποίο μπορεί να εξισορροπήσει την παραγωγή θερμότητας και τη διάχυση της θερμότητας στο σώμα σύμφωνα με τις αλλαγές της εξωτερικής θερμότητας και του κρύου. Η προσκόλληση στην άσκηση μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία του κέντρου ρύθμισης της θερμοκρασίας του σώματος και να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του σώματος πιο γρήγορα και με ακρίβεια, ενισχύοντας έτσι την ικανότητα του σώματος να αντιστέκεται στο κρύο και στη θερμότητα. Η υπεραστική λειτουργία, η κολύμβηση με κρύο νερό, η ηλιοθεραπεία, το κολύμπι, το παγοδρομία, το σκι και άλλα αθλήματα είναι πολύ χρήσιμα για την καταπολέμηση του κρυολογήματος και της ζέστης.


4. Bodybuilding

Κατά την άσκηση, ολόκληροι οι μύες του σώματος θα κινηθούν. Μέσα από τις αλλαγές των μυών, το όμορφο σχήμα του σώματος μπορεί να διαμορφωθεί. Κατά τη διάρκεια της συστολής, οι μύες αλλάζουν από ποσοτική σε ποιοτική, συμβαίνουν πολλές αλλαγές και οι μύες υφίστανται μια σειρά αλλαγών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συστολής. Πάχος, στην οποία η ζάχαρη, η πρωτεΐνη, το μεταλλικό περιεχόμενο αυξήθηκε σταδιακά, ο όγκος των μυών αυξήθηκε, η προεξοχή της επιφάνειας, πιο γεμάτη και ισχυρή.


5. Πρόληψη και θεραπεία ασθενειών

Η εμμονή στην άσκηση μπορεί να ενισχύσει την ικανότητα του νευρικού συστήματος να καταπολεμά την ασθένεια, να ενισχύει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων όπως είναι η καρδιοπνευμονική και ενδοκρινική, να κάνει τον μεταβολισμό πιο έντονο, να βελτιώνει τη θρεπτική του κατάσταση, να ενισχύει την αιματοποιητική λειτουργία του σώματος και να αυξάνει τον αριθμό των ερυθροκυττάρων , λευκά αιμοσφαίρια και αντισώματα κατά των βακτηριδίων στο αίμα. Αυξημένη αντοχή σε διάφορες ασθένειες και μολυσματικές ασθένειες.

35

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-Tech Co, Ltd , Αν χρειάζεστε υψηλής καθαρότητας στεροειδή , hgh παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

QQ图片20170315140316.jpg


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298