Ποια είναι τα οφέλη της καλοκαιρινής γυμναστικής;

- May 31, 2019-

(1) ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης: η άσκηση και η φυσική κατάσταση έχουν καλή ρυθμιστική επίδραση στην αρτηριακή πίεση, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά το ιξώδες του ολικού αίματος και πλάσματος, να αλλάξουν τη διέγερση των αυτόνομων νεύρων, να αυξήσουν τη διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων και να διαδραματίσουν ρόλο στην εκκαθάριση αιμοφόρα αγγεία. Αποφύγετε τις καρδιαγγειακές παθήσεις.


(2) Βελτίωση της αναπνοής: Οι άνθρωποι που συμμετέχουν τακτικά στη σωματική άσκηση μπορούν να ενισχύσουν το εύρος των άνω και κάτω κινήσεων του διαφράγματος και να αυξήσουν την αρνητική πίεση της υπεζωκοτικής κοιλότητας υπό εισπνοή, πράγμα που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της καρδιοπνευμονικής κυκλοφορίας και να αυξήσει τον αποτελεσματικό αερισμό των κυψελίδων. Η ανταλλαγή αερίου είναι καλή.

318765-1409210R63782_副本


(3) Προώθηση του μεταβολισμού: Τα λιπίδια του αίματος του σώματος περιλαμβάνουν κυρίως χοληστερόλη, τριγλυκερίδια και φωσφολιπίδια. Τα υπερβολικά λιπίδια του αίματος μπορούν να σκληρύνουν εύκολα τις αρτηρίες του ανθρώπινου σώματος. Μέσω άσκησης, μπορεί να βελτιώσει το μεταβολισμό των ουσιών, να μειώσει τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια και να έχει θετική σημασία στην πρόληψη και θεραπεία της αρτηριοσκλήρυνσης. Ταυτόχρονα, η άσκηση στην υγεία μπορεί επίσης να βελτιώσει το επίπεδο των ορμονών στο σώμα, να διαδραματίσει ρόλο στην καθυστέρηση της φυσιολογικής γήρανσης και στη μείωση των παθολογικών αλλαγών.


(4) Τόνωση των νεύρων: Οι άνθρωποι που ασκούν συχνά μπορούν να παράγουν έναν ενάρετο κύκλο, δηλαδή το καλύτερο είναι το σώμα, τόσο το καλύτερο είναι το σώμα, τόσο περισσότερο τους αρέσει να εξασκούν.


(5) Βελτίωση της ανθρώπινης ανοσίας: Η πρόσφατη κλινική πρακτική έχει αποδείξει ότι η άσκηση μπορεί να βελτιώσει τις φυσιολογικές επιδράσεις της ανθρώπινης ανοσοσφαιρίνης, των λεμφοκυττάρων και του συμπληρώματος, βελτιώνοντας έτσι την ανοσία του σώματος, βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση και παρατείνοντας τη ζωή. Μέσω άσκησης, μπορεί επίσης να προκαλέσει στο σώμα την παραγωγή ιντερφερόνης. Η ιντερφερόνη είναι μια ισχυρή φυσιολογική αντιιική ουσία που έχει αντικαρκινικά, μολυσματικά και ανοσοδιαμορφωτικά αποτελέσματα.

25

Εάν χρειάζεστε στεροειδή , hgh, πεπτιδικά προϊόντα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.


QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298