Ποιες είναι οι ασκήσεις αδυνατίσματος;

- Aug 23, 2019-

Το αδυνάτισμα ήταν πάντα ένα πράγμα που πολλοί άνθρωποι ακολουθούν συνεχώς, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να χάσετε βάρος. Δεν χρειάζεται μόνο να κάνουμε αθλήματα καλά, αλλά πρέπει επίσης να ελέγξουμε το στόμα μας. Αδυνάτισμα, στην πραγματικότητα, ορισμένα αθλήματα είναι σχετικά γρήγορα, μπορεί να επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα, αυτά τα αθλήματα χρησιμοποιούνται επίσης συχνά από όλους, τότε ας δούμε τα γρήγορα αθλήματα απώλειας βάρους;

1.Squat

Η πρώτη ενέργεια είναι κατακόρυφη, η ένταση αυτού του κινήματος είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να ασκήσει πολλαπλά μέρη του σώματός μας.

2. Τρέξιμο σε διάδρομο

Εάν μπορείτε να αγοράσετε ένα διάδρομο στο σπίτι, τότε θα είναι χρήσιμο για τη γενική ανησυχία μας, επειδή πολλοί άνθρωποι μπορούν όχι μόνο να ασκήσουν, αλλά και να χαλαρώσετε κατά το τζόκινγκ.

3. Πιέστε προς τα επάνω

Κάνοντας push-up μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να ασκήσετε πολλά, και τα push-ups είναι ένα άθλημα που πολλοί άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με. Στη διαδικασία άσκησης, ο καθένας πρέπει μόνο να θυμάται ότι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι η απόσταση μεταξύ των δύο χεριών. Αν η απόσταση μεταξύ των δύο χεριών είναι ίδια με το πλάτος των ώμων, είναι η τυπική ώθηση.

Για να έχετε καλύτερη μυϊκή δύναμη, σας συνιστούμε να συνδυάσετε τις ενέσεις του rentropin hgh και της τεστοστερόνης .

hgh_副本

QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298