Τι πρέπει να δώσετε προσοχή στο καλοκαίρι γυμναστήριο;

- Jul 12, 2019-

Είναι απαραίτητο να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις κατά τη διάρκεια της άσκησης το καλοκαίρι, επειδή είναι απαραίτητο να προσαρμοστείτε στο πιο υγρό και υγρό κλίμα αυτή τη σεζόν και ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται 1-2 εβδομάδες. Ακολουθούν ορισμένα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να σημειωθούν στα θερινά αθλήματα:

2015010815233623fd2

1. Δώστε προσοχή στην ενυδάτωση του σώματος. Άσκηση σε ζεστό, ζεστό καιρό, μπορείτε εύκολα να χάσετε 1 λίτρο νερού ανά ώρα, οπότε πίνετε αρκετό νερό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση.

Αποφύγετε την άσκηση κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλής θερμοκρασίας. Πολύ ζεστός και υγρός καιρός δεν είναι ευνοϊκό για το σώμα μας εφίδρωση και ψύξη.


2, προσπαθήστε να περπατήσετε. Το περπάτημα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια πολύ δημοφιλής μορφή γυμναστικής και μόνο ένα ζευγάρι μαλακά, άνετα, καλά τοποθετημένα πάνινα παπούτσια είναι απαραίτητα. Μπορεί επίσης να είναι μια ανάγκη για περπάτημα.


3. Μην ξεχνάτε το αντηλιακό. Εφαρμόστε αντηλιακό τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους. Τα γυαλιά ηλίου μπορούν επίσης να εμποδίσουν τις ακτίνες UV και να αποτρέψουν τη βλάβη των ματιών. Η έκθεση σε άμεσο ηλιακό φως ή έμμεση έκθεση στο ηλιακό φως για πολλά χρόνια μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος.


4. Φορέστε φρέσκα και αναπνεύσιμα ρούχα. Φορώντας χαλαρά ρούχα βοηθά τον αέρα να κυκλοφορεί στο σώμα σας και στο περιβάλλον. Ταυτόχρονα, τα ανοιχτόχρωμα ρούχα αντανακλούν το φως του ήλιου, ενώ τα σκούρα ρούχα απορροφούν θερμότητα. Τα υφάσματα από φυσικές ίνες, όπως το βαμβάκι και το λινό, είναι εύκολο να απορροφήσουν τον ιδρώτα, ενώ τα υφάσματα από υφάσματα από χημικές ίνες είναι εύκολο να ιδρωθούν.


Εάν χρειάζεστε στεροειδή , hgh, πεπτιδικά προϊόντα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

32


QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298