Ποια είναι η σωστή ακολουθία γυμναστικής για το γυμναστήριο;

- Aug 16, 2019-

ο πολύ γνωρίζει ότι έχουμε μεγάλη προσοχή όταν βρισκόμαστε στο γυμναστήριο, όπως η ακολουθία γυμναστικής και η σωστή σειρά φυσικής κατάστασης είναι πολύ σημαντική, διότι η σωστή σειρά είναι ευεργετική για τους ανθρώπους, τότε η σωστή σειρά γυμναστικής στο γυμναστήριο, εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν. Λοιπόν, ποια είναι η σωστή σειρά γυμναστικής για το γυμναστήριο; Μην το κάνετε λάθος.

1. Η προθέρμανση είναι η θερμότητα

Μιλώντας για τη σωστή σειρά γυμναστικής στο γυμναστήριο, είναι ένα πολύ απαραίτητο βήμα για να προθερμανθείτε πριν από την άσκηση. Η άσκηση προθέρμανσης μπορεί να προσαρμόσει σταδιακά τον οργανισμό στην κατάσταση άσκησης και να αποφύγει ατυχήματα όπως κράμπες ή διαστρέμματα κατά τη διάρκεια της άσκησης. Συνιστάται να ξεκινήσετε μια άσκηση προθέρμανσης 10 ωρών με αερόμπικ εξοπλισμό γυμναστικής ή ένα jogger για 15 λεπτά, κάτι που είναι πολύ καλό.


2. Οι ασκήσεις δύναμης συνεχίζονται

Για εκείνους που πρέπει να κερδίσουν μυς ή να χάσουν βάρος, πρέπει να ασκήσουν δύναμη μετά από το ζέσταμα. Μπορούν να χρησιμοποιούν το δικό τους καθημερινό εξοπλισμό άσκησης για να επικεντρωθούν σε 30 ~ 45 λεπτά άσκησης δύναμης σε έναν ορισμένο μυ του σώματος. Μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στην απώλεια βάρους και την ανάπτυξη μυών και μπορεί να είναι αποτελεσματική στην περίπτωση ισχυρής στόχευσης.


3. Τεντώστε και χαλαρώστε

Στη σωστή σειρά γυμναστικής του γυμναστηρίου, το τέντωμα και η χαλάρωση είναι ένα απαραίτητο βήμα μετά την άσκηση. Μετά την άσκηση στοχευμένης αντοχής, ο ασκούμενος χρειάζεται επίσης αερόβια άσκηση για 10 ~ 15 λεπτά αερόβιας άσκησης. Η χαλάρωση των μυών σας μπορεί να αποτρέψει προβλήματα όπως η μυϊκή πληγή μετά.

Για να έχετε καλύτερη μυϊκή δύναμη, σας συνιστούμε να συνδυάσετε τις ενέσεις του rentropin hgh και της τεστοστερόνης .

SUSTANON 250

rentropinQQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298