Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αερόβιας άσκησης και αναερόβιας άσκησης;

- Nov 22, 2019-

Τι είναι η αερόβια άσκηση;

Η αεροβική άσκηση, με απλά λόγια, είναι ότι όταν ασκούμε, το οξυγόνο που εισπνέεται και το οξυγόνο που χρειάζεται το σώμα κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι ισορροπημένα. Το πιο χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό της αερόβιας άσκησης είναι ότι η ένταση της εκπαίδευσης είναι μέτρια και η διάρκεια είναι μεγάλη. Ωστόσο, κρίνοντας αν ένα άθλημα είναι αερόβια άσκηση δεν αρκεί. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο καρδιακός ρυθμός άσκησης. Μόλις αρχίσετε να ασκείτε, ο καρδιακός σας ρυθμός θα είναι ταχύτερος από το συνηθισμένο. Όσο είναι λιγότερο από 150 φορές ανά λεπτό, είναι αερόβια άσκηση.

Τι είναι η αναερόβια άσκηση;

Το «αναερόβιο» της αναερόβιας άσκησης σχετίζεται με την αερόβια άσκηση, δηλαδή το οξυγόνο που καταναλώνεται από το σώμα μας δεν είναι αρκετό για να υποστηρίξει την κατανάλωση σωματικής άσκησης και δεν είναι απλώς υποξία. Η ένταση της αναερόβιας άσκησης είναι μεγάλη και η παροδική είναι πολύ δυνατή, συνεπώς η διάρκεια είναι μικρή. Ασκήσεις όπως η άρση βαρών και ο σπριντ είναι χαρακτηριστικές της αναερόβιας άσκησης. Αυτή τη στιγμή, ο αερόβιος μεταβολισμός δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σώματός μας. Η ζάχαρη στο σώμα υφίσταται αναερόβιο μεταβολισμό και παράγει γρήγορα μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Η άσκηση είναι αναερόβια άσκηση.

25


Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-Tech Co, Ltd , Αν χρειάζεστε υψηλής καθαρότητας στεροειδή , hgh παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

QQ图片20170315140316.jpg


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298