Ποιος είναι ο αντίκτυπος της επιδημίας στο εξωτερικό εμπόριο;

- Nov 20, 2020-

Με την άφιξη του χειμώνα, η επιδημία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχει ανακάμψει και νέες περιπτώσεις αυξάνονται απότομα κάθε μέρα. Ποιος είναι λοιπόν ο αντίκτυπος της επιδημίας στο εξωτερικό εμπόριο;

Η νέα επιδημία κοραναϊού έχει θέσει πολλές προκλήσεις στον κλάδο του εξωτερικού εμπορίου μας. Ο τρόπος αντιμετώπισης των επιπτώσεων της επιδημίας στο εξωτερικό εμπόριο αντικειμενικά, ορθολογικά και σωστά είναι μια δοκιμασία για όλους μας στο εξωτερικό εμπόριο.


Στις 31 Ιανουαρίου, ο ΠΟΥ θα κηρύξει το ξέσπασμα της πνευμονίας από τη νέα λοίμωξη από κοροναϊό ως έκτακτη ανάγκη διεθνούς υγείας για τη δημόσια υγεία. Κρίνοντας από τα δεδομένα κίνησης και διερεύνησης εκτός SEM, τα δεδομένα εξωτερικής κίνησης και έρευνας που παρέχονται από το Made-in-China.com από την 1η Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2020, καθώς και τα 117 δείγματα δεδομένων εταιρειών εξωτερικού εμπορίου που συλλέχθηκαν την προηγούμενη περίοδο , αυτή η ανακοίνωση δεν Έχει επηρεάσει ξένους αγοραστές' Η αντίληψη της αγοράς από την Κίνα και ο αντίκτυπος αυτής της ανακοίνωσης στην κίνηση και τα ερωτήματα είναι ελάχιστη. Επομένως, από μια μακροοικονομική προοπτική, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε.


35

Δεν έχει σημασία τι, εργαζόμαστε και εξυπηρετούμε εύκολα τους πελάτες.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου αν έχετε νέα παραγγελία.


Εταιρική θυρίδα: sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18191385298