Ποια προβλήματα χρειάζεστε για να δώσετε προσοχή στο καλοκαίρι;

- May 24, 2019-

Πολλοί άνθρωποι δεν αρέσουν τα καλοκαιρινά σπορ. Λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, θα βιώσουν κόπωση, δύσπνοια και ζάλη κατά τη διάρκεια της άσκησης. Οι ειδικοί λένε ότι τέτοια συμπτώματα συμβαίνουν συχνά όχι λόγω της θερμοκρασίας, αλλά λόγω της άσκησης, του χρόνου, ακόμα και της φυσικής κατάστασης.


Όταν η θερμοκρασία αυξάνεται, η ίδια ένταση άσκησης, ο καρδιακός παλμός των ανθρώπων θα είναι ταχύτερος. Όταν οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι σε κλιματιζόμενα δωμάτια και έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν αυτοκίνητα, οι ιδρώτες, το δέρμα και η καρδιά είναι λιγότερο ανεκτικοί στη θερμότητα. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να ενισχύσουν την άσκησή τους για να ενισχύσουν την ανοχή τους στη θερμότητα.

263915-140I0152514

Ο χρόνος άσκησης είναι επίσης πολύ ιδιαίτερος. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν πρωινές ασκήσεις. Στην πραγματικότητα, η συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα στον αέρα είναι υψηλή το πρωί και είναι δύσκολο να αναπνεύσει αρκετό οξυγόνο. Επιπλέον, μετά τον ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, το ιξώδες του ανθρώπινου σώματος είναι σχετικά μεγάλο το πρωί, η ροή δεν είναι ομαλή, σε συνδυασμό με τη θερμότητα της ημέρας, το νερό στο σώμα εξατμίζεται περισσότερο και η πρωινή άσκηση είναι πολύ νωρίς , η οποία εύκολα οδηγεί σε καρδιαγγειακές παθήσεις. Υπάρχουν πολλές βλαβερές ουσίες όπως τα οξείδια του αζώτου και το μόλυβδο στον αέρα κοντά στο έδαφος. Όταν ασκείστε νωρίς, θα εισπνεύσετε περισσότερες βλαβερές ουσίες όταν ασκείτε βαθιά. Εάν συνεχίσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα παρατηρήσετε κόπωση, δύσπνοια, ζάλη και φλεγμονή της τραχείας και του λαιμού.


Ως εκ τούτου, το καλοκαίρι μπορεί να ξεκινήσει από μια άσκηση μικρής έντασης, συσσωρεύοντας καθημερινά διάφορα «μικρά αθλήματα», όπως κολύμπι, τένις, μπάντμιντον, τρέξιμο, γρήγορο περπάτημα κλπ., Αυτή η εφάπαξ κατανάλωση λιγότερης σωματικής ικανότητας, απαιτήσεις, χαμηλές απαιτήσεις χρόνου, Είναι επίσης δυνατό να συσσωρεύσει άμμο σε έναν πύργο, ο οποίος είναι κατάλληλος για το καλοκαίρι.

44724-12020Q1045597


Εάν χρειάζεστε στεροειδή , hgh, πεπτιδικά προϊόντα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.


QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298