Τι ρόλο παίζουν οι μάσκες στην επιδημία;

- Apr 24, 2020-

Οι μάσκες διαδραματίζουν πολύ σημαντικό προστατευτικό ρόλο στην επιδημία, κυρίως για την προστασία της αναπνευστικής οδού, η οποία μπορεί να αποτρέψει την εξάπλωση των σταγονιδίων του αναπνευστικού συστήματος, να μειώσει την εισβολή ιών ή βακτηρίων, να αποτρέψει τη μόλυνση και ταυτόχρονα να αποτρέψει την εισβολή επιβλαβών ουσιών και να μειώσει το σταυρό Η πιθανότητα μόλυνσης.


Στην επιδημία, η σωστή επιλογή των μασκών και η χρήση των μασκών, η επιλογή των χειρουργικών μασκών ή n95 μάσκες, όπως οι μίας χρήσης μάσκες βαμβακιού, οι μίας χρήσης μάσκες εγγράφου, και οι μάσκες αντι-ομίχλης δεν συστήνονται για να φορέσουν, επειδή η συμπίεση τους δεν είναι καλά, δεν μπορεί να αποτρέψει τους ιούς και τα βακτηρίδια καλά, αλλά δεν μπορεί να το αποτρέψει.


Ταυτόχρονα, φορώντας μια μάσκα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει συνεχώς μια μάσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνιστάται γενικά να το αντικαταστήσετε κάθε τέσσερις ώρες. Παρατεταμένη φθορά μπορεί να προσροφήσει περισσότερους ιούς ή βακτήρια στην επιφάνεια της μάσκας και να μειώσει την ικανότητα άμυνας.

11

1

Εάν πρέπει να αγοράσετε διάφορους τύπουςΜάσκεςσε μεγάλες ποσότητες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Mailbox:sales@rongxinbio.com επιχειρήσεων

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590