Όταν η επιδημία είναι σοβαρή, πώς μπορούν οι ξένες χώρες να ανταποκριθούν στα Χριστούγεννα;

- Dec 25, 2020-

Η επιδημία συνεχίζεται. Προκειμένου να καλωσορίσουν τα Χριστούγεννα, οι περισσότερες χώρες και περιοχές έχουν ενισχύσει περαιτέρω τα μέτρα πρόληψης της επιδημίας και ορισμένες χώρες έχουν επίσης υιοθετήσει ανθρώπινες και κατάλληλες πολιτικές χαλάρωσης:

Λόγω της ανάκαμψης της επιδημίας, η βρετανική κυβέρνηση, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς πρόληψης επιδημίας, απαιτεί από τους ανθρώπους στο Λονδίνο και τη νοτιοανατολική Αγγλία να μείνουν στο σπίτι τους, εκτός από απαραίτητους λόγους όπως η εργασία. Τα άτομα δεν επιτρέπεται να μαζεύονται κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και μπορούν να συναναστρέφονται μόνο ένας προς έναν στην ύπαιθρο. Σε περιοχές όπου το επίπεδο πρόληψης της επιδημίας στην Αγγλία δεν έχει αναβαθμιστεί στο επίπεδο 4, επιτρέπονται έως και 3 οικογενειακές συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Πιστεύω ότι, εν μέσω της αντιξοότητας, μπορούμε να εκτιμήσουμε καλύτερα τις πολύτιμες στιγμές αυτής της συγκέντρωσης. Ο δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan, δήλωσε: «Είναι τα πιο σκληρά Χριστούγεννα που αντιμετώπισε η πόλη μας μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο."

Η φετινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση είναι επίσης αρκετά επιδημία GG." Σε ένα εμπορικό κέντρο στη Βραζιλία της Βραζιλίας, ο ρόλος του Άγιου Βασίλη αλληλεπιδρά με ανθρώπους στο&«κρυστάλλινη σφαίρα GG»; να μειώσει την επαφή και να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης. Μετά το&«κλείσιμο της πόλης GG»; στο Λονδίνο της Αγγλίας, παρόλο που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ψωνίζουν για τα Χριστούγεννα στην αγορά στο Queen' s Road στο Λονδίνο, η απόσταση μεταξύ των ανθρώπων είναι μεγαλύτερη από 2 μέτρα.

Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα, ασφαλή και υγιή!

5EMO__3XLM{N70PZN`ZDK%O__

Όλα τα προϊόντα μας έχουν μειωμένες τιμές κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε hgh, επικοινωνήστε μαζί μας για στεροειδή προϊόντα.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Εταιρική θυρίδα: sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18191385298