Γιατί η ναυτιλία είναι αργή; Κινέζικο Φεστιβάλ Αγορών Διπλό Έντεκα

- Nov 12, 2020-

11 Νοεμβρίου είναι διπλό έντεκα της Κίνας Καρναβάλι Shopping Festival, το οποίο αναφέρεται σε μια μεγάλης κλίμακας ψώνια προώθηση καρναβάλι ημέρα εκπροσωπείται από το ηλεκτρονικό εμπόριο σε όλη την Κίνα. Από την 1η Οκτωβρίου 2009, το Φεστιβάλ μέσα του φθινοπώρου και το Φεστιβάλ μέσα του φθινοπώρου γιορτάστηκαν μαζί. Στις 11 Νοεμβρίου κάθε έτους, μεγάλες ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου που εκπροσωπούνται από Tmall, JD.com, και Suning.com χρησιμοποιήσει γενικά αυτή την ημέρα για να πραγματοποιήσει μεγάλες Προκειμένου να αυξηθούν οι πωλήσεις, έχει γίνει σταδιακά το μεγαλύτερο εμπορικό καρναβάλι προώθησης στο Διαδίκτυο στην Κίνα.


Το "Double Eleven" όχι μόνο κάνει τις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου να ενδιαφέρονται για προωθητικές ενέργειες, αλλά ακόμη και οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν αρχίσει να συμμετέχουν σε προωθητικές δραστηριότητες. Η Alibaba Group Holdings Co., Ltd. υπέβαλε αίτηση καταχώρισης εμπορικού σήματος για το "Double Eleven" στο Εθνικό Γραφείο Εμπορικών Σημάτων την 1η Νοεμβρίου 2011 και απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα στο εμπορικό σήμα στις 28 Δεκεμβρίου 2012. Στα τέλη Οκτωβρίου του 2014, η Alibaba εξέδωσε ανακοίνωση. Said Ali Group έχει αποκτήσει το "Double Eleven" σήμα κατατεθέν.


Πολλοί άνθρωποι θα αγοράσουν τα πράγματα σε απευθείας σύνδεση αυτή την ημέρα, και τα δέματα θα μεταφερθούν με ρητή εφοδιαστική. Όλες οι αιτίες της ρητής παράδοσης να σκάσει, η οποία θα επηρεάσει επίσης τη μεταφορά μας, οπότε αν κάνετε μια παραγγελία πρόσφατα, παρακαλούμε να μας συγχωρήσετε για τη ναυτιλία

Έχουμε επίσης προνομιακές τιμές για πρόσφατες παραγγελίες.

Αυτή τη φορά η έκπτωση είναι πολύ ισχυρή, αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Mailbox:sell@rongxinbio.com για επιχειρήσεις

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18191385298