99,5% Καθαρότητα Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 Συμπληρώματα Bodybuilding Raw Στερεοειδείς Σκόνες

Λεπτομέρειες προιόντος
Ονομασία προϊόντος: Drostanolone Enanthate.
Μοριακός τύπος: C40H52O4
Αριθμός CAS: 472-61-145
Δοκιμασία: 99%
Τόπος καταγωγής: RongXin, Κίνα
Πρότυπο ποιότητας: Επιχειρηματικό πρότυπο
Ψευδώνυμο: Drostanolone; Masteran enan, enanthate της κιρεοτανόλης.
MW: 416,64
Καθαρότητα: 99% σκόνη
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Συσκευασία: Σε τσάντα αλουμινίου ή τύμπανο.
Περιγραφή: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη
MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια.
Κατασκευή: RongXin
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

99,5% Καθαρότητα Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 Συμπληρώματα Bodybuilding Raw Στερεοειδείς Σκόνες


Λεπτομέρειες προιόντος

Ονομασία προϊόντος : Drostanolone Enanthate.

Μοριακός τύπος : C40H52O4

Αριθμός CAS: 472-61-145

Δοκιμασία: 99%

Τόπος καταγωγής : RongXin, Κίνα

Πρότυπο ποιότητας: Επιχειρηματικό πρότυπο

Ψευδώνυμο: Drostanolone; Masteran enan, enanthate της κιρεοτανόλης.

MW: 416,64

Καθαρότητα: 99% σκόνη

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Συσκευασία : Σε τσάντα αλουμινίου ή τύμπανο.

Περιγραφή: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας) : 10 γραμμάρια.

Κατασκευή: RongXin

Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, Στεροειδή ορμόνη, Αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες. Κλειδιά: bodybuilding, στεροειδής ορμόνη, σκόνη πρώτων υλών.

K.jpg

Περιγραφή προϊόντος

Το Enanthate Masteron (Drostanolone Enanthate) είναι ένα αναβολικό στεροειδές που βασίζεται σε διυδροτεστοστερόνη (DHT). Η δροστανολόνη είναι απλώς η ορμόνη DHT τροποποιημένη δομικά. Η αλλοίωση υπάρχει μέσω της προσθήκης μίας ομάδας μεθυλίου στη θέση άνθρακα 2. Αυτό εξασφαλίζει ότι η ορμόνη δεν υποφέρει από μεταβολική διάσπαση που προκαλείται από το ένζυμο 3-υδροξυστεροειδούς αφυδρογονάσης που βρίσκεται στον σκελετικό μυ. Αυτή η απλή δομική αλλαγή κάνει επίσης την ορμόνη πολύ πιο αναβολική, και αυτό μας δίνει Drostanolone. Μόλις δημιουργηθεί η ορμόνη, αλλάξει από την DHT, συνδέεται έπειτα ένας εστέρας και στην περίπτωση αυτή ο εστέρας είναι Enanthate. Το Enanthate δεν είναι στεροειδές ή φάρμακο, αλλά τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο χρονισμού που χρησιμοποιείται για ένα φάρμακο.


Όπως και με το Propionate Masteron, το Masteron Enanthate είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα μόνα αναβολικά στεροειδή που φέρει ισχυρές αντιοιστρογονικές ιδιότητες. Αυτό το αναβολικό στεροειδές δεν μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα των οιστρογόνων. Στην πραγματικότητα, μπορεί στην πραγματικότητα να μειώσει τα επίπεδα οιστρογόνων στο σώμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Drostanolone ήταν επιτυχής στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, καθώς ο συνδυασμός Drostanolone και Tamoxifen ήταν πολύ συνηθισμένος εδώ και πολλά χρόνια. Οι bodybuilders χαιρετίζουν αυτό το χαρακτηριστικό λόγω του ότι τα οιστρογόνα συχνά είναι δύσκολο να ελεγχθούν με πολλά στεροειδή και χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνων οδηγώντας συχνά σε μια πιο σκληρή και πιο καθορισμένη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής.


Το Masterant Enanthate διαθέτει μερικές από τις πιο παραπλανητικές αναβολικές και ανδρογονικές αξιολογήσεις κάθε αναβολικού στεροειδούς, αν και δεν είναι σχεδόν τόσο παραπλανητικό όσο το Halotestin και το Anavar. Η δροσκολολόνη έχει μια συγγένεια δέσμευσης στον υποδοχέα ανδρογόνων που είναι πέντε φορές μεγαλύτερη από την τεστοστερόνη, η οποία όχι μόνο παράγει μια πιο σκληρή εμφάνιση αλλά μπορεί επίσης να έχει θετική επίδραση στην απώλεια λίπους. Όλα τα αναβολικά στεροειδή μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του μεταβολικού ρυθμού, αλλά εκείνα με ισχυρή συγγένεια δέσμευσης ανδρογόνων μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην άμεση λιπόλυση.


Αν θέλετε καλή ποιότητα του Masterant Enanthate (Drostanolone Enanthate), επιλέξτε Rongxin Company.


Οφέλη από το Masteron-Enanthate (σκόνη)

1, Τα οφέλη του Masteron-Enanthate μπορούν σε μεγάλο βαθμό να συνοψιστούν σε τρεις λέξεις, άπαχο και σκληρό. Για τον ενισχυτή απόδοσης και έξω από έναν ασθενή με καρκίνο του μαστού σε μεγάλο βαθμό θα είναι μόνο βελτιωτές απόδοσης μιας φύσης bodybuilding που συμπληρώνουν με Masteron στην πρώτη θέση, δεδομένου ότι είναι μια εξαιρετική φυσική μετασχηματίζει στεροειδές αλλά δεν είναι ένα θαύμα σε ένα μπουκάλι. Παρόλο που έχει μια σχετικά ήπια χαμηλή ανδρογόνο βαθμολογία, η ιστορία που λέει είναι αρκετά διαφορετική, καθώς θα το σκληρύνει αρκετά καλά. Περαιτέρω, όπως είναι από τη φύση του, το Masteron-Enanthate επηρεάζει τη συνολική μεταβολική δραστηριότητα με άμεση διέγερση της λιπόλυσης. Όχι, δεν είναι το μόνο στεροειδές που παρουσιάζει τέτοια οφέλη ούτε είναι το ισχυρότερο αλλά αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό τα γνωρίσματα.


2, καθώς το Masteron-Enanthate εξυπηρετεί μόνο το σκοπό της απόσπασης και σκλήρυνσης, θα βλέπετε γενικά μόνο το στεροειδές που χρησιμοποιείται στον ανταγωνιστικό κόσμο του bodybuilding και από εκείνους που βελτιώνουν τη φυσιογνωμία που το κάνουν μόνο για να φαίνονται και να αισθάνονται καλύτερα. Τον αρουραίο γυμναστικής. Δεν θα βρείτε πολλά Masteron που χρησιμοποιούνται στον αθλητικό κόσμο της παράστασης. Δεν υπάρχει πολύς σκοπός για τον ποδοσφαιριστή ή τον παίκτη του μπέιζμπολ ή οποιονδήποτε άλλο στον αθλητή του αγώνα. Σίγουρα, μερικοί από αυτούς μπορεί να μοιραστούν με το Masteron, αλλά οι περισσότεροι θα επιλέξουν άλλα αναβολικά που εξυπηρετούν το σκοπό τους. Ωστόσο, για τον bodybuilder αυτό το αναβολικό στεροειδές μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης σε μια επίδειξη. Μετά από όλα, ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να είναι ένας επιτυχημένος bodybuilder στη σκληρότητα του σκηνικού και η τελική φρενίτιδα είναι δύο από τις κύριες ανησυχίες. Τελικά αυτό είναι ένα από τα λίγα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή που μπορούμε σχεδόν να επισημάνουμε με ένα καθαρό στεροειδές bodybuilding. --- Από την εταιρεία RongXin.


Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας Rongxin Bio-Tech για εσάς:

付款 .png


Πώς να προχωρήσετε στις παραγγελίες σας;

流程 .png

Πακέτο & Αποθήκευση


Bzt.jpg

Τα Πιστοποιητικά μας

QQ Φωτογραφίες 20170315140316.jpg

Το εργοστάσιό μας

I 哦 .jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18729210590

Εάν είστε ικανοποιημένοι με την καθαρότητα μας 99,5% drostanolone enanthate (masteron) cas472-61-145 bodybuilding συμπληρώνει πρώτες σκόνες στεροειδών, καλώς ήρθατε σε επαφή με το εργοστάσιό μας. Βρίσκοντας σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρύνετε τα ζεστά προϊόντα πώλησης από εμάς.

Εξεταστική