Τεστοστερόνη CAS58-22-0

Όνομα: Βάση τεστοστερόνης.
Αριθμός CAS: 58-22-0
Μοριακός τύπος: C19H28O2
Μοριακό βάρος: 288,43
Καθαρότητα: ≥99%
Χαρακτήρες: Λευκές σκόνες, αδιάλυτες στο νερό και διαλυτές στο αλκοόλ.
Τιμή: Τιμή εργοστασίου.
Χρόνος παράδοσης: Την ημέρα μετά την πληρωμή.
Δυνατότητα εφοδιασμού: Αρκετά αποθέματα
Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τεστοστερόνη CAS58-22-0

Λεπτομέρειες προιόντος:

Όνομα: Testosteronebase.

Αριθμός CAS: 58-22-0

Μοριακός τύπος: C19H28O2
Μοριακό βάρος: 288,43
Καθαρότητα: ≥99%
Χαρακτήρες: Λευκές σκόνες, αδιάλυτες στο νερό και διαλυτές στο αλκοόλ.
Τιμή: Τιμή εργοστασίου.
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Συσκευασία σύμφωνα με τη ρύθμιση των παραγγελιών των πελατών.
Πληρωμή: T / T; Δυτική Ένωση; Money Gram, τραπεζική μεταφορά.

Χρόνος παράδοσης: Την ημέρα μετά την πληρωμή.
Δυνατότητα εφοδιασμού: Αρκετά αποθέματα

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια.

Κατασκευή: RongXin

Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.Περιγραφή προϊόντος:

Εφαρμογές:

Τεστοστερόνηείναι μια στεροειδής ορμόνη από την ομάδα ανδρογόνων και βρίσκεται σε ανθρώπους και άλλα σπονδυλωτά. Στους ανθρώπους και άλλα θηλαστικά, η τεστοστερόνη εκκρίνεται κυρίως από τους όρχεις των ανδρών και, σε μικρότερο βαθμό, από τις ωοθήκες των θηλυκών. Μικρές ποσότητες εκκρίνονται επίσης από τα επινεφρίδια. Είναι η κύρια αρσενική ορμόνη φύλου και ένα αναβολικό στεροειδές.

Γενικά, τα ανδρογόνα προάγουν τη σύνθεση πρωτεϊνών και την ανάπτυξη αυτών των ιστών με υποδοχείς ανδρογόνων. Τα αποτελέσματα της τεστοστερόνης μπορούν να ταξινομηθούν ως ιοποιητικά και αναβολικά, αν και η διάκριση είναι κάπως τεχνητή, καθώς πολλά από τα αποτελέσματα μπορούν να θεωρηθούν και τα δύο.

Περιγραφή προϊόντος:

Τεστοστερόνηανήκει σε μια κατηγορία ορμονών γνωστών ως ανδρογόνα. στην πραγματικότητα αυτή είναι η κύρια ανδρογόνος ορμόνη. Μια πολύ ισχυρή ορμόνη από μόνη της, η τεστοστερόνη είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για την ανάπτυξη των όρχεων και του προστάτη, καθώς και για την ανάπτυξη μυϊκού ιστού, πυκνότητας και δύναμης των οστών. Πέρα από αυτές τις βασικές λειτουργίες, η τεστοστερόνη είναι ουσιαστικά απαραίτητη για τη γενική υγεία και ευεξία μας. Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης όχι μόνο μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη μυϊκή δύναμη και τα οστά αλλά μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την κατάσταση του νου μας.

Ενώ ένα μέλος της ανδρογόνου κατηγορίας στεροειδών ορμονών, η τεστοστερόνη είναι επίσης πολύ αναβολική. Καθώς και τα ανδρογόνα και τα αναβολικά, όπως όλες οι στεροειδείς ορμόνες, η τεστοστερόνη προέρχεται από τη χοληστερόλη και ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό από την άποψη της παραγωγής με ωχρινοποιητικές ορμόνες (LH) και ορμόνες διέγερσης ωοθυλακίων (FSH). Ρυθμίζεται από LH και FSH, προκειμένου να απελευθερωθούν αυτές οι ορμόνες, η υπόφυση πρέπει πρώτα να διεγερθεί προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός. Μόλις επιτευχθεί και απελευθερωθούν LH και FSH, επιτυγχάνεται διέγερση των όρχεων προκαλώντας έτσι την παραγωγή τεστοστερόνης. Όπως μπορείτε εύκολα να δείτε, τόσο σημαντικό όσο οι όρχεις είναι στην παραγωγή τεστοστερόνης, η υπόφυση είναι εξίσου σημαντική. Χωρίς επαρκή λειτουργία της υπόφυσης δεν μπορεί να συμβεί φυσική παραγωγή τεστοστερόνης.


Στεροειδή τεστοστερόνης, συμπεριλαμβανομένων προπιονική τεστοστερόνη, cypionate τεστοστερόνης, TPP .... και τόσα πολλά προϊόντα. Πού πωλείται στεροειδές στεστοστερόνης; Η Hongkong Rongxin Bio-Tech Co., Ltd θα σας προμηθεύσει καλής ποιότητας σκόνες τεστοστερόνης, επίσης θα σας προμηθεύσαμε χονδρική τιμή τεστοστερόνης , επειδή είμαστε το εργοστάσιο επαγγελματικής τεστοστερόνης.


testosterone base 35Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας Rongxin Bio-Tech για εσάς

付款.png


Συμβουλές γυμναστικής ~~


Το Spinning είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στο γυμναστήριο!

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό ενός περιστρεφόμενου ποδηλάτου είναι ότι αισθάνεστε ότι μπορείτε να απελευθερώσετε την ενέργεια που έχει αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Όχι μόνο μπορεί να μειώσει το λίπος, αλλά και να βελτιώσει τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι θα πέσουν σε κάποιες παρεξηγήσεις όταν κάνουν μια περιστρεφόμενη άσκηση! Ειδικά κορίτσια!

Αίσθηση ποδηλατικής πρακτικής δύο παρανοήσεις

Παρανόηση 1: Η ποδηλασία θα γίνει πόδι ελέφαντα;

Μπορείτε να πάτε στους προπονητές που έχουν πολυετή εμπειρία. Το στιβαρό σχήμα τους θα σας πει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την περιστροφή ποδηλάτων για να σας κάνει ένα&«μεγάλο Mac GG»;

Πολλά κορίτσια ανησυχούν ιδιαίτερα ότι η ποδηλατική αερόμπικ θα πυκνώσει τα πόδια τους. Στην πραγματικότητα, τέτοιοι φόβοι είναι στην πραγματικότητα περιττοί. Η συνεχής οδήγηση υψηλής συχνότητας και χαμηλής αντοχής είναι αδύνατο να φτάσετε στη σφαίρα που κάνει τα πόδια σας πιο παχιά!

Όχι κάθε άθλημα θα σας κάνει μυώδες! Το bodybuilder παίρνει αυτούς τους μυς μετά από σκληρή προπόνηση!


Πρώτον, γιατί πιστεύετε ότι τα πόδια του ποδηλάτου θα γίνουν παχύτερα; Επειδή έχετε εξαπατηθεί!

1. Μια ψευδαίσθηση, απλά μια ψευδαίσθηση

Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται ότι τα πόδια τους είναι πολύ κουρασμένα όταν κάνουν ποδήλατο. Εάν αισθάνονται σφιχτά, πιστεύουν ότι τα πόδια είναι&«μακρύ και παχύ GG». Στην πραγματικότητα, αυτό είναι απλώς μια ψευδαίσθηση, απλά μια ψευδαίσθηση.

Πολλά κορίτσια πιστεύουν γιατί πρόκειται να οδηγήσουν τα ποδήλατά τους και να έχουν παχιά πόδια. Σας λέω ότι είναι ακριβώς ότι τα πόδια είναι κορεσμένα μετά την άσκηση, γεγονός που προκαλεί πρήξιμο των μυών και αμέσως μειώνεται στην αρχική κατάσταση την επόμενη μέρα. Στην ουσία, οι μύες είναι σχεδόν μη-ανάπτυξη (ή πολύ μικρή ποσότητα ανάπτυξης ...). Συνιστάται να καταγράφετε τα δικά σας δεδομένα περιφέρειας Η ταινία δεν θα ψέματα!

2, η δύναμη είναι λάθος, η αερόβια άσκηση δεν είναι πολύ μυς!

Η υψηλή ένταση και η έντονη αναερόβια άσκηση μπορεί να προκαλέσουν αύξηση των μυών στα πόδια, το οποίο είναι αποτέλεσμα παχιών ποδιών. Η αερόβια άσκηση καταναλώνει ζάχαρη, λίπος και αμινοξέα στο σώμα, γεγονός που μειώνει μόνο το υπερβολικό λίπος. Τα μοσχάρια του σπρίντερ είναι πολύ ανθεκτικά. Οι δρομείς μαραθωνίου είναι πολύ λεπτοί. Επειδή τα περισσότερα από αυτά είναι αερόβια άσκηση.

Ο μυς δεν είναι όσο θέλετε, μπορείτε να μεγαλώσετε πολύ (τα κορίτσια γεννιούνται με λιγότερες ανδρικές ορμόνες). Το 99% των κοριτσιών πιστεύουν ότι μεγαλώνουν τους μυς, είναι στην πραγματικότητα λίπος. Τα αγόρια που πηγαίνουν στο γυμναστήριο θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για ενάμιση χρόνο για να δουν τα αποτελέσματα!

Δώστε προσοχή στον χρόνο και την ταχύτητα ποδηλασίας. Αερόβια άσκηση με αργό ρυθμό

Η μέθοδος αποφυγής πάχυνσης των ποδιών θα πρέπει να υιοθετεί ποδηλασία χαμηλής έντασης υπό αερόβια άσκηση (αποφεύγοντας την εκρηκτική οδήγηση σπριντ), που χαρακτηρίζεται από χαμηλή ένταση, ρυθμό και μεγάλη διάρκεια. Δώστε προσοχή στο χρόνο και την ταχύτητα όταν οδηγείτε ποδήλατο. Γενικά, χρειάζονται τουλάχιστον 30 λεπτά για αερόβια άσκηση και όχι περισσότερο από μία ώρα. Η ταχύτητα δεν πρέπει να είναι πολύ γρήγορη και ο καρδιακός ρυθμός πρέπει να ελέγχεται εντός του καρδιακού ρυθμού της αερόβιας άσκησης, αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ αργός, διαφορετικά δεν θα είναι σε θέση να ασκηθεί.

Αερόβιος καρδιακός ρυθμός: (220-έτη) × (60% -80%).

Αντίθετα: πολλοί άνθρωποι έχουν γίνει πιο αδύνατοι μετά από μια περίοδο προπόνησης ποδηλασίας! Επειδή το συνολικό τους ποσοστό λίπους έχει μειωθεί! Εν μέρει φυσικό θα είναι ένας μικρός κύκλος


Παρανόηση 2: Υπάρχει περισσότερος ιδρώτας, τόσο περισσότερο μπορείτε να χάσετε βάρος;

Στην πραγματικότητα, αυτό που πρέπει να μειωθεί είναι το λίπος, όχι η υγρασία. Η απόρριψη πολύ ιδρώτα είναι στην πραγματικότητα η απώλεια νερού στο σώμα και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το σωματικό λίπος καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες.

Η εφίδρωση είναι ο τρόπος με τον οποίο το σώμα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος! Αν και η αποσύνθεση του λίπους θα παράγει λίγη υγρασία αλλά όχι πολύ! Ο κύριος παράγοντας που καθορίζει πόσο ιδρώνετε είναι η θερμοκρασία γύρω σας! Το καλοκαίρι, ακίνητο, εφίδρωση, κολπικό και εφίδρωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταναλώνετε πολλές θερμίδες! Η έλλειψη ιδρώτα στο χειμερινό γυμναστήριο δεν σημαίνει ότι δεν είστε στη δουλειά!


Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590
Hot Tags: Τεστοστερόνη CAS58-22-0, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like