Μάσκα προσώπου KN95

Μεγάλη προμήθεια μάσκες KN95, ιατρικές μάσκες, παιδικές ιατρικές μάσκες, προστατευτικές μάσκες.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μάσκα προσώπου KN95

περιγραφή προϊόντος:

GG «KN95 GG»; είναι το πρότυπο για προϊόντα αναπνευστικής προστασίας GB2626-2006 που εκδίδεται από το Εθνικό Γραφείο Εποπτείας Ποιότητας, Επιθεώρησης και Καραντίνας και την Εθνική Επιτροπή Διαχείρισης Τυποποίησης, όχι ένα συγκεκριμένο όνομα προϊόντος. Εφόσον πληροί το πρότυπο KN95 και πληροί το πρότυπο GB2626-2006 για προϊόντα αναπνευστικής προστασίας, μπορεί να ονομαστεί GG; Μάσκα τύπου KN95&»;


Στο πρότυπο GB2626-2006, το KN95 είναι το πρότυπο προστασίας σκόνης, το οποίο είναι φθηνό και εύκολο να υιοθετηθεί από σχετικές βιομηχανίες σκόνης. Οι μάσκες N95 χρησιμοποιούνται για επαγγελματική αναπνευστική προστασία, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων σωματιδίων σκόνης (όπως σκόνη, καπνός και άλλα σωματίδια χωρίς λάδι).


Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της μάσκας KN95 είναι ότι μπορεί να αποτρέψει τη μόλυνση σταγονιδίων που προκαλείται από το υγρό του σώματος του ασθενούς ή το αίμα. Το μέγεθος των σταγονιδίων έχει διάμετρο 1 έως 5 μικρά. Η Αμερικανική Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA) απαιτεί ιατρικά ιδρύματα τα οποία οι ιατροί που εκτίθενται σε φυματίωση πρέπει να φορούν μάσκες άνω των N952.jpg

a888124556994ff281162b87159a70c7

Επιλογή μάσκας

1. Επιλέξτε τον σωστό τύπο μάσκας


Οι ιατρικές προστατευτικές μάσκες πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή για τους ιατρούς και οι συνηθισμένες απολιπαντικές γάζες πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή που θα χρησιμοποιούν οι απλοί πολίτες στην καθημερινή τους ζωή. Σε ειδικές περιπτώσεις, όπως οι γιατροί που επισκέπτονται και οι ασθενείς που επισκέπτονται, είναι καλύτερο για τους απλούς πολίτες να επιλέγουν ιατρικές μάσκες.


Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις μάσκες θα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από οσμές και αβλαβή για το ανθρώπινο σώμα, ειδικά εκείνα που έρχονται σε επαφή με το ανθρώπινο πρόσωπο. Πρέπει να είναι μη ερεθιστικά και αλλεργικά.


2. Επιλέξτε έναν κανονικό κατασκευαστή


Για την πρόληψη της γρίπης, συνήθως επιλέγουμε συνηθισμένες μάσκες γάζας χωρίς λιπαρά ή ιατρικές προστατευτικές μάσκες, οι οποίες πρέπει να αγοραστούν από διάφορα καταστήματα νόμιμων ιατρικών καταστημάτων ή από κατασκευαστές με άδεια υγείας ή πιστοποιητικά εγγραφής ιατρικών συσκευών.


3. Επιλέξτε εξειδικευμένες μάσκες


Κατά την επιλογή μάσκας, εξαρτάται από το αν υπάρχει εμπορική ονομασία στη συσκευασία, εάν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή ή τον προμηθευτή, εάν υπάρχει πιστοποιητικό μάσκας ή οδηγίες χρήσης. Οι μάσκες μίας χρήσης πρέπει να έχουν μια εφάπαξ ένδειξη και οι επαναχρησιμοποιούμενες ιατρικές προστατευτικές μάσκες πρέπει να επισημαίνονται με μια μέθοδο αποστείρωσης. Γενικά, οι συνηθισμένες μάσκες γάζας πρέπει να επισημαίνονται ως κανονικές ή απολυμαντικές.


4. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την εμφάνιση κατά την επιλογή μάσκας


Αυτό είναι ένα πρόβλημα που τείνουμε να αγνοούμε κατά την επιλογή μάσκας. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να ελέγξουμε εάν η συσκευασία της μάσκας είναι πλήρης και αν έχει υποστεί ζημιά. Δεν πρέπει να υπάρχουν τρύπες ή λεκέδες στην επιφάνεια της μάσκας. Οι ιατρικές προστατευτικές μάσκες δεν πρέπει να έχουν βαλβίδες εκπνοής. Για σφιχτές αψίδες μάσκες, η πλευρική διάμετρος δεν είναι μικρότερη από 14 εκατοστά και η διαμήκη διάμετρος δεν είναι μικρότερη από 14 εκατοστά. το μήκος της ιατρικής προστατευτικής ορθογώνιας μάσκας δεν είναι μικρότερο από 17cm και το πλάτος δεν είναι μικρότερο από 17cm · το μήκος της συνηθισμένης μάσκας γάζας απολίπανσης δεν είναι μικρότερο από 17cm, το πλάτος δεν είναι μικρότερο από 13cm, Ο αριθμός δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 12 στρώματα. Επιπλέον, πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι εάν επιλέξετε ιατρική μάσκα, θυμηθείτε να έχετε ένα κλιπ μύτης. Το κλιπ μύτης είναι κατασκευασμένο από λυγισμένο πλαστικό υλικό και το μήκος του δεν είναι μικρότερο από 8,5 εκατοστά.


εργοστάσιο

222
πιστοποιητικό:

Εικόνα προϊόντος:
Δεκτές κρατήσεις: ιατρικές μάσκες μίας χρήσης, ιατρικές μάσκες μίας χρήσης για παιδιά&# 39, μάσκες KN95.

Περισσότερες από 60 γραμμές παραγωγής, εργαστήριο 15.000 τετραγωνικών 100.000 επιπέδων χωρίς σκόνη. Ανεξάρτητη συσκευασία, πλήρης ύλη, πρότυπα διαχείρισης εργοστασίων τροφίμων. Ιταλία CE, FDA, ISO πλήρες

Για μπουτίκ, αναζητήστε&«Snow of the Peak GG»;

Εύχομαι στον κόσμο την ειρήνη και την ειρήνη για όλους!


Εάν πρέπει να αγοράσετε μάσκες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Hot Tags: KN95 μάσκα προσώπου, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like