Τ3 Δισκία Λιοθυρονίνης Νάτριο 25mcg

Τ3 Δισκία Λιοθυρονίνης Νάτριο 25mcg

Τ3 δισκία λιοθυρονίνης νατρίου 25mcg
Η σύνθεση κάθε δισκίου περιέχει: Τ3 νάτριο λιοθυρονίνης 25mcg
Παρουσίαση: ανοιχτό πράσινο δισκίο 25mcg, μπουκάλι 100 δισκίων
Αποθήκευση: Μακριά από παιδιά. Προστατεύστε από το φως. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος;
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τ3 δισκία λιοθυρονίνης νατρίου 25mcg


Σύνθεση κάθε tablet contains: Τ3 νάτριο λιοθυρονίνης 25mcg

Παρουσίαση: ανοιχτό πράσινο δισκίο 25mcg, μπουκάλι 100 δισκίων

Αποθήκευση: Μακριά από παιδιά. Προστατεύστε από το φως. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος; μην ψύχετε

t3


Περιγραφή προϊόντος:


Η τριιωδοθυρονίνη, επίσης γνωστή ως Τ3, είναι μια ορμόνη του θυρεοειδούς αλλά όχι ένα αναβολικό στεροειδές. Επηρεάζει σχεδόν κάθε φυσιολογική διαδικασία στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και της ανάπτυξης, του μεταβολισμού, της θερμοκρασίας του σώματος και του καρδιακού ρυθμού. Χρησιμοποιείται ιατρικά για τη θεραπεία περιπτώσεων ανεπάρκειας του θυρεοειδούς, παχυσαρκίας, ορισμένων μεταβολικών διαταραχών και κόπωσης. Οι bodybuilders προσελκύονται ιδιαίτερα σε αυτό το φάρμακο για την ικανότητά του να καίει το υπερβολικό λίπος του σώματος. Πιο συχνά χρησιμοποιείται κατά την προετοιμασία του διαγωνισμού, μπορεί κανείς να μειώσει σημαντικά την ποσότητα του αποθηκευμένου λίπους χωρίς να αναγκαστεί να περιορίσει σοβαρά τις θερμίδες.

Η παραγωγή του Τ3 και της προορμόνης της θυροξίνης (Τ4) ενεργοποιείται από την ορμόνη διέγερσης του θυρεοειδούς (TSH), η οποία απελευθερώνεται από την υπόφυση. Το T3 στο σώμα είναι υπεύθυνο για τη ρύθμιση της πρόσληψης διαφόρων θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα και στα μιτοχόνδρια αυτών κυψέλες προκειμένου να αξιοποιηθούν αποτελεσματικά για την παραγωγή και κατανάλωση ενέργειας.Δοσολογίες:

Υπάρχουν 2 τρόποι για τη δοσολογία T3.

Με τον πρώτο τρόπο, ο στόχος είναι να επιτευχθεί ένα συνεχές πλεονέκτημα στην απώλεια λίπους ή να διατηρηθεί μια σχεδόν προσωπικά ιδανική σύνθεση σώματος. Σε αυτήν την προσέγγιση, η δόση Τ3 είναι πολύ χαμηλή, κατά προτίμηση 12,5 mcg / ημέρα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις έως και 25 mcg / ημέρα. Στο κάτω άκρο αυτού του εύρους, συνήθως οι εξετάσεις θυρεοειδούς δεν θα δείξουν ανιχνεύσιμη καταστολή ακόμη και με παρατεταμένη χρήση. Στο ανώτερο άκρο, παρατηρείται μερικές φορές μέτρια καταστολή, αλλά τα αποτελέσματα είναι ανώτερα από ό, τι όταν δεν λαμβάνεται το Τ3 και η καταστολή αντιστρέφεται γρήγορα όταν διακόπτεται η χρήση του Τ3.

Με τον άλλο τρόπο, ο στόχος είναι να επιτευχθεί μια αρκετά σημαντική αύξηση του ποσοστού απώλειας λίπους, με το γνωστό κόστος της πρόκλησης καταστολής του θυρεοειδούς. Πιο προτιμότερα, η δοσολογία είναι περίπου 50 mcg / ημέρα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι τόσο υψηλή όσο 75 mcg / ημέρα. Αυτή η χρήση κατά προτίμηση δεν είναι σε εξέλιξη, αλλά μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα όπως 8-12 εβδομάδες, αν και δεν υπάρχει ακριβές αίτημαent για το χρονικό πλαίσιο.


t3 25mcg


Σχετικά προϊόντα

tabs


QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εταιρική θυρίδα:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18789401944Hot Tags: t3 δισκία λιοθυρονίνης νατρίου 25mcg, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like