Φλουοξυμεστερόνη (Halotestin) CAS76-43-7

Όνομα προϊόντων: Halotestin

Αριθ. CAS: 76-43-7

Αριθμός Einecs: 200-961-8

MF: C20H29FO3

MW: 336,44

Χαρακτήρας: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.

Ελάχ. Ποσότητα παραγγελίας: 10 γραμμάρια.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες προιόντος

Κύριες πληροφορίες προϊόντος

Όνομα προϊόντων: Halotestin

Ψευδώνυμο: Φλουοξυμεστερόνη

Αριθ. CAS: 76-43-7

Einecs αριθ:200-961-8

MF: C20H29FO3

MW: 336.44

Χαρακτήρας: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.

Ελάχ. Ποσότητα Παραγγελίας:10 γραμμάρια.

Αναβολική δραστηριότητα:1900% από την τεστοστερόνη.

Ανδρογόνο δραστηριότητα:850% από την τεστοστερόνη.

Φλουοξυμεστερόνη - Πιστοποίηση: GMP, ISO 9001, USP, BP

Βαθμός :Φαρμακευτικός βαθμός

Πακέτο:Σε σακούλα ή τύμπανο.

Κατασκευή:RongXin

Χρήση:Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.

Fluoxymesterone.jpg

Περιγραφή προϊόντος

Φλουοξυμεστερόνεςείναι μια τεχνητή τεστοστερόνη, μια φυσική ορμόνη φύλου που παράγεται στους ανδρικούς όρχεις. Μικρές ποσότητες τεστοστερόνης παράγονται επίσης σε ωοθήκες και επινεφρίδια μιας γυναίκας&# 39. Η φλουοξυμεστερόνη χρησιμοποιείται σε άνδρες και αγόρια για τη θεραπεία καταστάσεων που προκαλούνται από έλλειψη αυτής της ορμόνης, όπως καθυστερημένη εφηβεία ή άλλες ορμονικές ανισορροπίες.

Όπως πολλά αλκυλιωμένα στεροειδή C-17, η φλουοξυμεστερόνη έχει κακή σύνδεση με τον υποδοχέα ανδρογόνων.
Η φλουοξυμεστερόνη δρα προσκολλημένη στους υποδοχείς ανδρογόνων. Αυτό το κάνει να αλληλεπιδρά με τα μέρη του κυττάρου που εμπλέκονται στην παραγωγή πρωτεϊνών. Μπορεί να προκαλέσει αύξηση της σύνθεσης ορισμένων πρωτεϊνών ή μείωση της σύνθεσης άλλων. Αυτές οι πρωτεΐνες έχουν ποικίλα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού της ανάπτυξης ορισμένων τύπων καρκινικών κυττάρων του μαστού, της διέγερσης των κυττάρων που προκαλούν σεξουαλικά χαρακτηριστικά των ανδρών και της διέγερσης της παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων.
Δεδομένου ότι τα αποτελέσματα του ευνουχισμού στις προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες είναι πολύ ανώτερα από εκείνα της ανδρογόνου θεραπείας, οι ανδρικές ορμόνες έχουν χρησιμοποιηθεί κυρίως για γυναίκες μετεμμηνοπαυσιακής ηλικίας. Η αλοτεστίνη χρησιμοποιείται μόνο περιστασιακά επειδή άλλα φάρμακα ορμονικής θεραπείας όπως η ταμοξιφαίνη και οι αναστολείς της αρωματάσης είναι γενικά πιο αποτελεσματικός.


Φλουοξυμεστερόνη ---- Χρήση

Το φλουοξυ είναι ένα αλογονωμένο παράγωγο της 17-άλφα-με-θυλτέστου-τερόνης. Σε αντίθεση με αυτό που θα περίμενε κανείς, αυτό το φάρμακο έχει κακή δέσμευση στον Ανδρογόνο Υποδοχέα (AR). Πιθανώς τα αποτελέσματά του είναι σε μεγάλο βαθμό μη μεσολαβούμενα από AR Ωστόσο, είναι ένα μάλλον τοξικό φάρμακο και θεωρώ ότι είναι μια κακή επιλογή, εκτός από ίσως πριν από τον διαγωνισμό για όσους θέλουν να υποστούν την τοξικότητά του, ή για αθλητές αντοχής σε μη δοκιμασμένους αγώνες.


Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρικό γραμματοκιβώτιο: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hot Tags: Φλουοξυμεστερόνη (Halotestin) CAS76-43-7, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like