99% Φλουοξυμεστερόνη (Halotestin) CAS76-43-7 Πιο ισχυρό από του στόματος αναβολικά στεροειδή ορμόνη Halo ΣκόνεςΑναβολές στεροειδών ορμονών φαρμακευτικές πρώτες ύλες

Όνομα προϊόντων:Halotestin
CAS No:76-43-7
Einecs No:200-961-8
MF: C20H29FO3
MW:336.44
Χαρακτήρας: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 10γραμμάρια.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

99% Φλουοξυμεστερόνη (Halotestin) CAS76-43-7 Πιο ισχυρό από του στόματος αναβολικά στεροειδή ορμόνη Halo ΣκόνεςΑναβολές στεροειδών ορμονών φαρμακευτικές πρώτες ύλες

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κύριες πληροφορίες προϊόντος

Όνομα προϊόντων:Αλοτετίν

Ψευδώνυμο: Φλουοξυμεστερόνη

Αριθμός CAS: 76-43-7

Einecs Αρ.:200-961-8

Mf:C20H29FO3

Mw: 336.44

Χαρακτήρα: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:10γράμμα.

Αναβολική δραστηριότητα:1900% από την τεστοστερόνη.

Ανδρογόνο δραστηριότητα:850% από την τεστοστερόνη.

Φλουοξυμεστερόνη--Πιστοποίηση: GMP, ISO 9001, USP, BP

Βαθμού:Φαρμακευτική Ποιότητα

Πακέτο:Σε σακούλα αλουμινίου ή τύμπανο.

Κατασκευή:RongXin

Χρήση:Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδές ορμόνη, Anabolin. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.

Fluoxymesterone.jpg

Περιγραφή προϊόντος

Φλουοξυμεστερόνεςείναι μια ανθρωπογενής μορφή της τεστοστερόνης, μια φυσική ορμόνη του φύλου που παράγεται στους όρχεις ενός άνδρα. Μικρές ποσότητες τεστοστερόνης παράγονται επίσης στις ωοθήκες μιας γυναίκας και το επινεφρίδια σύστημα. Fluoxymesterones χρησιμοποιείται σε άνδρες και αγόρια για τη θεραπεία καταστάσεων που προκαλούνται από την έλλειψη αυτής της ορμόνης, όπως η καθυστερημένη εφηβεία ή άλλες ορμονικές ανισορροπίες.

Όπως και πολλά C-17 άλφα αλκυλιωμένα στεροειδή, φλουοξυμεστερόνη έχει κακή σύνδεση με το ανδρογόνωνδέφρα.
Fluoxymesterone λειτουργεί με την ίδια συνδέονται με υποδοχείς ανδρογόνων; Αυτό προκαλεί την αλληλεπίδραση με τα μέρη του κυττάρου που εμπλέκονται στην παραγωγή πρωτεϊνών. Μπορεί να προκαλέσει αύξηση της σύνθεσης ορισμένων πρωτεϊνών ή μείωση της σύνθεσης άλλων. Αυτές οι πρωτεΐνες έχουν ποικίλες επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού της ανάπτυξης ορισμένων τύπων καρκινικών κυττάρων του μαστού, την τόνωση των κυττάρων που προκαλούν αρσενικά σεξουαλικά χαρακτηριστικά, και την τόνωση της παραγωγής των ερυθρών αιμοσφαιρίων.
Δεδομένου ότι οι επιδράσεις του ευνουχισμού σε προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες είναι πολύ ανώτερες από εκείνες της ανδρογόνο θεραπείας, οι αρσενικές ορμόνες έχουν χρησιμοποιηθεί κυρίως για τις γυναίκες της μετεμμηνοπαυσιακής ηλικίας. Το Halotestin χρησιμοποιείται μόνο περιστασιακά επειδή άλλα φάρμακα ορμονικής θεραπείας όπως η ταμοξιφαίνη και οι αναστολείς αρωματάσης είναι γενικά πιο αποτελεσματικά.


Χρήση φλουοξυμεστερόνης----

Fluoxy είναι ένα αλογονωμένο παράγωγο του 17-άλφα-με-tyltestos-terone. Σε αντίθεση με ό, τι θα περίμενε κανείς, αυτό το φάρμακο έχει κακή σύνδεση με τον υποδοχέα ανδρογόνων (AR). Πιθανώς τα αποτελέσματά της είναι σε μεγάλο βαθμό μη AR μεσολάβηση. Είναι, ωστόσο, ένα μάλλον τοξικό φάρμακο και θεωρώ ότι είναι μια κακή επιλογή, εκτός ίσως προ-διαγωνισμό για όσους επιθυμούν να υποστούν την τοξικότητά του, ή για τους αθλητές αντοχής σε μη δοκιμασμένους διαγωνισμούς.


Στοιχεία επικοινωνίας

mailbox:sales@rongxinbio.com για επιχειρήσεις

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590Αν είστε ικανοποιημένοι με μας 99% φλουοξυμεστερόνη (halotestin) cas76-43-7 πιο ισχυρό από του στόματος αναβολικά στεροειδή ορμόνη φωτοστέφανο σκόνεςανα στεροειδών ορμονών φαρμακευτικές πρώτες ύλες, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Ερχόμενοι σε υψηλής ποιότητας, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρικής τα καυτά προϊόντα πώλησης από εμάς.

Hot Tags: 99% φλουοξυμεστερόνη (halotestin) CAS76-43-7 πιο ισχυρό από του στόματος αναβολικά στεροειδή ορμόνη φωτοστέφανο σκόνεςαναναμακικές ορμόνες φαρμακευτικές πρώτες ύλες, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρικής, υψηλής ποιότητας, αγοράζουν, σωματοτροπίνη, ζεστό πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like