Τεστοστερόνη Undecanoate

Όνομα προϊόντων: Τεστοστερόνη Undecanoate
ΑΡΙΘΜΌς CAS: 5949-44-0
ΗΝΕΣ: 227-712-6
Δοκιμασία: 98% λεπτό.
Μοριακός τύπος: C30H48O3
Μοριακό βάρος: 456,7
Συσκευασία: 1kg/κασσίτερος
Χαρακτήρας: Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τεστοστερόνη Undecanoate

Λεπτομέρειες προϊόντος:

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:

Περιγραφή προϊόντος:

Όνομα προϊόντων: Τεστοστερόνη Undecanoate

Άλλο όνομα: Δοκιμή unde, τεστοστερόνη undecanoate, τεστοστερόνη unde, δοκιμή undecanoate, δοκιμή unde 98% λ.λ.

CAS ΑΡΙΘ.:5949-44-0

ΗΝΕΣ:227-712-6

Δοκιμασία: 98% λεπτό.

Μοριακός τύπος: C30H48O3

Μοριακό βάρος: 456,70

Εμφάνιση: Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυσταλλική σκόνη

Συσκευασία: 1kg/κασσίτερος

Χαρακτήρας: Λευκή κρυσταλλική σκόνη.

MOQ (ελάχιστη ποσότητα διαταγής):10 γραμμάρια.

Βαθμός : Φαρμακευτικός βαθμός

Συσκευασία: Στην τσάντα φύλλων αλουμινίου ή το τύμπανο.

Κατασκευή: RongXin

Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, Anabolin. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.


Περιγραφή προϊόντος

Τεστοστερόνη Undecanoate/Δοκιμή unde Cas5949-44-0οι σκόνες που χορηγούνται από το στόμα εισέρχονται γενικά στη ροή του αίματος μέσω του ήπατος. Όταν μια ένωση στεροειδών δίνεται με αυτόν τον τρόπο χωρίς κάποια μορφή δομικής προστασίας, θα σπάσει γρήγορα κατά τη διάρκεια του "πρώτου περάσματος".
Αυτή η διαδικασία αφήνει πολύ λίγα στεροειδή άθικτα, βασικά απενεργοποιώντας το φάρμακο. Η προσθήκη μιας μεθυλικής ομάδας (c-17 AA) στη δομή είναι ένας τρόπος για να την προστατεύσει από αυτή τη διαδικασία, ωστόσο το άγχος τοποθετείται επίσης στο ήπαρ ως αποτέλεσμα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε πραγματική βλάβη στους ιστούς του ήπατος, έτσι ώστε οι σχεδιαστές αυτού του στεροειδούς αναζήτησαν έναν άλλο τρόπο για την προστασία του μορίου τεστοστερόνης. Με τεστοστερόνη Undecanoate / Δοκιμή unde, αυτό επιτεύχθηκε με την παραγωγή μιας μορφής τεστοστερόνης που θα απορροφηθεί μέσω του λεμφικού συστήματος. Αυτό οφείλεται στην υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά διαλυτότητά του που προκαλείται από τον εστέρα και την εναιώρησή του σε λάδι.

Έχοντας την ένωση απορροφηθεί με αυτόν τον τρόπο θεωρήθηκε ότι είναι πολύ συμφέρουσα, καθώς επιτρέπει στο στεροειδές να παρακάμψει το καταστροφικό πρώτο πέρασμα μέσω του ήπατος. Αυτό θα επιτρέψει στην ένωση να εισέλθει άθικτη στη ροή του αίματος, χωρίς την ανάγκη σκληρής χημικής αλλοίωσης. Ο εστέρας διακόπτεται μόλις είναι σε κυκλοφορία φυσικά, αποδίδοντας δωρεάν ενεργό Φαρμακοκινητική της από του στόματος τεστοστερόνης. Στο σχεδιασμό αυτό το στεροειδές φαίνεται να είναι undecanoate ότι μιας εντελώς ηπατική ασφαλή και από του στόμα ενεργή μορφή της τεστοστερόνης. 

Τα οφέλη της τεστοστερόνης Undecanoate / Δοκιμή unde σκόνες

A.Increase παχιά απώλεια

B.Increase κέρδη μυών
Γ.Αύξηση εμπιστοσύνης
D.Boost λίμπιντο
E.Better ύπνος

Φ: Διάθεση αύξησης 图片k.png 

Στοιχεία επικοινωνίας

Mailbox:sales@rongxinbio.com για επιχειρήσεις

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590Εάν είστε ικανοποιημένοι με μας 99% καθαρότητα τεστοστερόνης undecanoate / δοκιμή undecanoate ισχυρότερη αναβολική ακατέργαστη σκόνη στεροειδές ορμόνη cas5949-44-0 για το αρσενικό φύλο, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Ερχόμενοι σε υψηλή ποιότητα, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλώ να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρεύσετε τα καυτά προϊόντα πώλησης από μας.


Hot Tags: Τεστοστερόνη Undecanoate, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρικής πώλησης, υψηλής ποιότητας, αγοράζουν, σωματοτροπίνη, ζεστό πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like