17-Μεθυλοτεστοστερόνη

Όνομα προϊόντος: 17-μεθυλοτεστοστερόνη
Χημική ονομασία: Μεθυλοτεστοστερόνη
Αριθμός CAS: 58-18-4
Αριθμός EINECS: 200-366-3
Μοριακός τύπος: C20H30O2 Μοριακό βάρος: 302,46 〈br/〉 Σημείο τήξεως: 162-168 ° C
Δοκιμασία: 99,5%
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

17-Μεθυλοτεστοστερόνη

Λεπτομέρειες προιόντος:

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:

Όνομα προϊόντος: 17-μεθυλοτεστοστερόνη
Χημική ονομασία: Μεθυλοτεστοστερόνη
Αριθμός CAS: 58-18-4
Αριθμός EINECS: 200-366-3
Μοριακός τύπος: C20H30O2
Μοριακό βάρος: 302,46
Σημείο τήξεως: 162-168 ° C
Δοκιμασία: 99,5%
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 10 γραμμάρια.

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Κατασκευή: RongXin

Αποθήκευση: σκίαση, περιορισμένη συντήρηση
Χρόνος παράδοσης: Εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την πληρωμή σας.

Παράδοση: EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS.E-express.
Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, Ανδρογόνο για ανεπάρκεια τεστοστερόνης, θεραπεία αντικατάστασης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λειτουργική αιμορραγία της μήτρας, απλαστική αναιμία και θεραπεία άλλων ασθενειών.


Περιγραφή προϊόντος:

Μεθυλοτεστοστερόνηcas58-18-4είναι μια στεροειδής ορμόνη από τα ανδρογόνα και βρίσκεται σε θηλαστικά και άλλα σπονδυλωτά, ΕγώΗ θυλτεστοστερόνη εκκρίνεται κατά κύριο λόγο στις δοκιμές των μηνυμάτων και των ωοθηκών των γυναικών, αν και μικρή ποσότητα εκκρίνεται επίσης από τα επινεφρίδια, η μεθυλοτεστοστερόνη είναι η βασική ανδρική ορμόνη φύλου και ένα αναβολικό στεροειδές. Η μεθυλοτεστοστερόνη cas58-18-4 παίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη ανδρικού αναπαραγωγικού ιστού όπως οι όρχεις και οι προστάτες. Επιπλέον, η μεθυλοτεστοστερόνη είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευεξία, καθώς και για την πρόληψη της οστεοπόρωσης, η μεθυλοτεστοστερόνη διατηρείται μέσω των περισσότερων σπονδυλωτών, αν και τα ψάρια κάνουν μια ελαφρώς διαφορά από την αποκαλούμενη 11-κετοτεστοστερόνη.

Οι επιδράσεις του Methyltestosteronecas58-18-4 προέρχονται απλώς αυξάνοντας την ποσότητα των ανδρογόνων που κυκλοφορούν μέσω εξωγενούς χρήσης αυτής της ορμόνης. Αυτό θα μπορούσε να γίνει για την καταπολέμηση μιας κατάστασης που προκαλείται από χαμηλά επίπεδα, ή θα μπορούσε να είναι η αύξηση των επιπέδων ανδρογόνων πάνω από τα βασικά επίπεδα για την καταπολέμηση μιας άλλης πάθησης.

Η Rongxin BIo-Tech Co., Ltd θα σας παρέχει την καλύτερη ποιότητα για ακατέργαστες σκόνες Methyltestosteronecas58-18-4.

Bodybuilding.jpg图片1.png

Λειτουργία:

Μεθυλοτεστοστερόνη/17-Μεθυλοτεστοστερόνημπορεί να προωθήσει τα αρσενικά σεξουαλικά όργανα και να χρησιμοποιηθεί στην αλλαγή φύλου σταδίου σποροφύτων. Η μεθυλοτεστοστερόνη είναι μια στεροειδής ορμόνη από τα ανδρογόνα και βρίσκεται σε θηλαστικά και άλλα σπονδυλωτά. Η μεθυλοτεστοστερόνη εκκρίνεται κυρίως στις δοκιμές των μηνυμάτων και των ωοθηκών των γυναικών, αν και μικρή ποσότητα εκκρίνεται επίσης από τα επινεφρίδια, η μεθυλοτεστοστερόνη είναι η βασική αρσενική ορμόνη φύλου και ένα αναβολικό στεροειδές.

Μεθυλοτεστοστερόνη/17-Μεθυλοτεστοστερόνηδιαδραματίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη ανδρικού αναπαραγωγικού ιστού όπως οι όρχεις και ο προστάτης. Επιπλέον, η μεθυλοτεστοστερόνη είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευεξία, καθώς και για την πρόληψη της οστεοπόρωσης, η μεθυλοτεστοστερόνη διατηρείται μέσω των περισσότερων σπονδυλωτών, αν και τα ψάρια κάνουν μια ελαφρώς διαφορά από την αποκαλούμενη 11-κετοτεστοστερόνη.Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας Rongxin Bio-Tech για εσάς:

1. Ποιότητα: όλα τα προϊόντα παράγονται με GMP, καθαρότητα άνω του 99%.
2. Πιο ανταγωνιστική τιμή από το εργοστάσιο άμεσα.
3. Προσαρμοσμένος: αποδεχτείτε, θα παρέχουμε την υπηρεσία cOem για τα πεπτίδια, hgh, ακατέργαστες σκόνες στεροειδών και άλλα προϊόντα.
4. Γρήγορη ημέρα παράδοσης: η αποστολή θα γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την παραλαβή της πληρωμής.
5. Ασφαλής αποστολή: χαρτοκιβώτιο με φούσκα + τσάντα από αλουμίνιο +
6. Τρόποι πληρωμής: Money gram, western union, T / Tadvance ή τραπεζική μεταφορά.Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Αν είστε ικανοποιημένοι με την καλής ποιότητας ορμόνη στεροειδών τεστοστερόνης μεθυλοτεστοστερόνης (17-μεθυλοτεστοστερόνη) ακατέργαστης σκόνης cas58-18-4 στεροειδή, καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Ερχόμενοι σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρέψετε τα προϊόντα καυτής πώλησης από εμάς.

Hot Tags: 17-Methyltestosterone, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like