Σκόνη τεστοστερόνης

Όνομα: Βάση τεστοστερόνης.
Αριθμός CAS: 58-22-0
Μοριακός τύπος: C19H28O2
Μοριακό βάρος: 288,43
Καθαρότητα: ≥99%
Χαρακτήρες: Λευκές σκόνες, αδιάλυτες στο νερό και διαλυτές στο αλκοόλ.
Χρήση: Μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη των ανδρικών γεννητικών οργάνων και να διατηρήσει την κανονική λειτουργία τους
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 10 γραμμάρια
Τιμή: Τιμή εργοστασίου.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σκόνη τεστοστερόνης

Λεπτομέρειες προιόντος:

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:

Όνομα: Testosteronebase.

Αριθμός CAS: 58-22-0
Μοριακός τύπος: C19H28O2
Μοριακό βάρος: 288,43
Καθαρότητα: ≥99%
Χαρακτήρες: Λευκές σκόνες, αδιάλυτες στο νερό και διαλυτές στο αλκοόλ.
Τιμή: Τιμή εργοστασίου.
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Συσκευασία σύμφωνα με τη ρύθμιση των παραγγελιών των πελατών.
Πληρωμή: T / T; Δυτική Ένωση; Money Gram, τραπεζική μεταφορά.

Χρόνος παράδοσης: Την ημέρα μετά την πληρωμή.
Δυνατότητα εφοδιασμού: Αρκετά αποθέματα

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια.

Κατασκευή: RongXin

Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.


Περιγραφή προϊόντος:

Τεστοστερόνηανήκει σε μια κατηγορία ορμονών γνωστών ως ανδρογόνα. στην πραγματικότητα αυτή είναι η κύρια ανδρογόνος ορμόνη. Μια πολύ ισχυρή ορμόνη από μόνη της, η τεστοστερόνη είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για την ανάπτυξη των όρχεων και του προστάτη, καθώς και για την ανάπτυξη μυϊκού ιστού, πυκνότητας και δύναμης των οστών. Πέρα από αυτές τις βασικές λειτουργίες, η τεστοστερόνη είναι ουσιαστικά απαραίτητη για τη γενική υγεία και ευεξία μας. Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης όχι μόνο μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη μυϊκή δύναμη και τα οστά αλλά μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την κατάσταση του νου μας.

Ενώ ένα μέλος της ανδρογόνου κατηγορίας στεροειδών ορμονών, η τεστοστερόνη είναι επίσης πολύ αναβολική. Καθώς και τα ανδρογόνα και τα αναβολικά, όπως όλες οι στεροειδείς ορμόνες, η τεστοστερόνη προέρχεται από τη χοληστερόλη και ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό από την άποψη της παραγωγής με ωχρινοποιητικές ορμόνες (LH) και ορμόνες διέγερσης ωοθυλακίων (FSH). Ρυθμίζεται από LH και FSH, προκειμένου να απελευθερωθούν αυτές οι ορμόνες, η υπόφυση πρέπει πρώτα να διεγερθεί προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός. Μόλις επιτευχθεί και απελευθερωθούν LH και FSH, επιτυγχάνεται διέγερση των όρχεων προκαλώντας έτσι την παραγωγή τεστοστερόνης. Όπως μπορείτε εύκολα να δείτε, τόσο σημαντικό όσο οι όρχεις είναι στην παραγωγή τεστοστερόνης, η υπόφυση είναι εξίσου σημαντική. Χωρίς επαρκή λειτουργία της υπόφυσης δεν μπορεί να συμβεί φυσική παραγωγή τεστοστερόνης.


testosterone inject


Σχετική λίστα ενέσιμων:

Όνομα προϊόντων

ML / φιαλίδιο

Ελάχιστη παραγγελία

Τεστοστερόνη Cypionate 250mg / ml

10 ml

3 φιαλίδια

Προπιονική τεστοστερόνη 100mg / ml

10 ml

3 φιαλίδια

Trenbolone 100mg / ml

10 ml

3 φιαλίδια

Trenbolone Acetate 75mg / ml

10 ml

3 φιαλίδια

Boldenone 200mg / ml

10 ml

3 φιαλίδια

Stanozolol 50mg / ml

10 ml

3 φιαλίδια

Nandrolone Decanoate 200mg / ml

10 ml

3 φιαλίδια

Μίγμα τεστοστερόνης 250mg / ml

10 ml

3 φιαλίδια

Τεστοστερόνη Enanthate 250mg / ml

10 ml

3 φιαλίδια

Προπιονική Dromostanolone 100mg / ml

10 ml

3 φιαλίδια

Μεθανοδόνη enanthate 100mg / ml

10 ml

3 φιαλίδια


Τα οφέλη της σκόνης τεστοστερόνης βάσης:

Πολλοί άνδρες που λαμβάνουν Testosterones Base κάνουν σε σχέση με μια θεραπεία αντικατάστασης. Απλώς θέλουν να φέρουν τα επίπεδα Testosterones Base στα φυσιολογικά αφού έχουν πέσει σε αυτά τα επίπεδα.
Πολλοί άλλοι άνδρες χρησιμοποιούν τη βάση τεστοστερόνης με έναν εντελώς διαφορετικό σκοπό, σε επίπεδα που αυξάνονται πέρα ​​από την κανονική φυσική τάξη για τη βελτίωση της απόδοσης του σώματος, δημιουργώντας μυς και κερδίζοντας δύναμη.

Η σκόνη τεστοστερόνης είναι οι πιο σημαντικές ορμόνες για τους άνδρες.


Συμβουλές γυμναστικής ~~

Βασικός μεταβολικός ρυθμός - το κλειδί για την υγεία και την καλή στάση του σώματος

Έχετε τέτοια συναισθήματα:&«Γιατί, καθώς μεγαλώνετε, η στάση σας γίνεται όλο και πιο δύσκολο να ελεγχθεί, το στομάχι σας γίνεται όλο και μεγαλύτερο, σε αντίθεση με τη νεολαία, το φαγητό, το ποτό και το πόσιμο δεν είναι εύκολο να πάρετε λίπος ;

Η ουσία του προβλήματος έγκειται στην πτώση του «βασικού μεταβολικού ρυθμού», που σχετίζεται στενά με την υγεία και τη στάση μας.

Απλώς εξηγήστε το&«βασικός μεταβολικός ρυθμός GG»;

GG quot; Η ελάχιστη ποσότητα θερμίδων που απαιτείται για τη διατήρηση της ζωής κατά τη διάρκεια της ημέρας." Διατήρηση της θερμοκρασίας του ανθρώπινου σώματος, της λειτουργίας των οργάνων, της κυκλοφορίας του αίματος και των χημικών αντιδράσεων στους ιστούς του σώματος.

Με το ύψος κάθε ατόμου&# 39 και το ύψος των βασικών μυών. Κατά μέσο όρο, τα αγόρια είναι περίπου 1500-1700 κάρτες, ενώ τα κορίτσια είναι περίπου 1100-1200 κάρτες.


Μια σημαντική λειτουργία του βασικού μεταβολισμού&«καύση θερμότητας GG».

Εάν υποθέσουμε ότι δεν είμαστε ενεργοί κατά τη διάρκεια της ημέρας, καταναλώνουμε 2.000 θερμίδες.

Απλώς αφαιρέστε το 2000 από το μέσο βασικό μεταβολικό ρυθμό ανδρών και γυναικών. Τα αγόρια θα αφήνουν 500-300 θερμίδες την ημέρα, ενώ τα κορίτσια θα είναι 900-800 θερμίδες. Αυτές οι θερμίδες θα μετατραπούν σε λίπος και θα μας αφήσουν.

Και όταν ο βασικός μεταβολισμός μας είναι υψηλότερος, περισσότερη θερμότητα μπορεί να καεί στη ζωή και στην άσκηση. Αντίθετα, είναι λιγότερο πιθανό να παράγουμε ενοχλητικό λίπος. Δηλαδή, βλέπουμε συχνά το&«εύκολο άπαχο σώμα GG»;

Αντίθετα: εάν ο βασικός μεταβολισμός σας γίνεται όλο και πιο χαμηλός, θα φάτε λίγο και θα πάρετε λίπος. Δηλαδή, λέμε συχνά ότι το πόσιμο νερό θα είναι λίπος και λίπος.

Επομένως, η κατανόηση του μεταβολικού ρυθμού σας είναι ακόμη πιο σημαντική!Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Εάν είστε ικανοποιημένοι με τα τεστοστερόνη cas58-22-0 υψηλής καθαρότητας ακατέργαστα συμπληρώματα bodybuilding σε σκόνη για την ανάπτυξη μυών, καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Ερχόμενοι σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρέψετε τα προϊόντα πώλησης από εμάς.

Hot Tags: Σκόνη τεστοστερόνης, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like