Hot Πώληση Drostanolone προπιονική (Masteron) CAS521-12-0 οικοδόμησης μυών στεροειδή Φυσικό Bodybuilding Στεροειδή Σκόνη Πηγή

Κύριες πληροφορίες για το προϊόν Όνομα προϊόντων: Drostanolone προπιονική Ψευδώνυμο: Masteron? Δρομοστανολόνη προπιονική, στήριγμα Masteron, κατάρτι στήριγμα, masterone προπιονική Καθαρότητα: 98,50% Αριθμός μητρώου CAS: 521-12-0 Einecs No: 208-303-1 Μοριακός τύπος: C23H36O3 Μοριακό βάρος: 360.53 Βαθμός: Φαρμακευτικά Βαθμού Συσκευασία: Σε σάκο φύλλο ή το τύμπανο. Περιγραφή: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη MOQ (Min ποσότητα παραγγελίας): 10grams. Κατασκευή: RongXin
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Hot Πώληση Drostanolone προπιονική (Masteron) Cas521-12-0 οικοδόμησης μυών στεροειδή Φυσικό Bodybuilding Στεροειδή Σκόνη Πηγή


Λεπτομέρειες προιόντος

Κύρια πληροφορίες για το προϊόν:

Όνομα προϊόντων: Drostanolone προπιονική

Ψευδώνυμο: Masteron? Δρομοστανολόνη προπιονική, Masteron στήριγμα, κατάρτι στήριγμα, προπιονική masterone

Καθαρότητα: 98,50%

Αριθμός μητρώου CAS: 521-12-0

Einecs No: 208-303-1

Μοριακός τύπος: C23H36O3

Μοριακό βάρος: 360.53

Βαθμός: Φαρμακευτικά Βαθμού

Συσκευασία: Σε σάκο φύλλο ή το τύμπανο.

Περιγραφή: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

MOQ (Min ποσότητα παραγγελίας): 10grams.

Κατασκευή: RongXin

Χρήση: Φαρμακευτικές υλικό, στεροειδής ορμόνη, Anabolin. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικών ορμονών.


Περιγραφή προϊόντος

Drostanolone Propionate είναι ένα διυδροτεστοστερόνη (DHT) που προέρχεται αναβολικό στεροειδές. Συγκεκριμένα, Masteron είναι η ορμόνη DHT που έχει συντακτικώς τροποποιηθεί με την προσθήκη μιας ομάδας μεθυλίου στην θέση άνθρακα 2, Αυτό προστατεύει την ορμόνη από μεταβολική διάσπαση από την 3-υδροξυστεροειδών αφυδρογονάση ένζυμο, το οποίο βρίσκεται στο σκελετικό μυ. Επίσης, αυξάνει σημαντικά αναβολικά φύση της ορμόνης. Αυτή η απλή δομική αλλαγή είναι το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει Drostanolone, και από εδώ ο μικρός / μικρή προπιονική εστέρας είναι συνδεδεμένη με σκοπό τον έλεγχο του χρόνου απελευθέρωση της ορμόνης. Drostanolone Enanthate μπορεί επίσης να βρεθεί μέσα από κάποια υπόγεια εργαστήρια, τα οποία δεν πρέπει να ενίεται τόσο συχνά, αλλά είναι κάπως σπάνια σε σύγκριση με την προπιονική έκδοση. Η πλειοψηφία του συνόλου των Μ ΑΣΤΕΡΩΝ στην αγορά θα είναι Drostanolone προπιονική.
Drostanolone Propionate .png

Σε λειτουργική βάση, Masteron είναι καλά γνωστή για να είναι ένα από τα μόνα αναβολικά στεροειδή με ισχυρή αντι-οιστρογονική ιδιότητες. Δεν είναι μόνο αυτό το στεροειδές φέρει καμία οιστρογονική δράση, αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να λειτουργήσει ως ένα αντι-οιστρογόνο στο σώμα. Γι 'αυτό και ήταν αποτελεσματική στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Στην πραγματικότητα, ο συνδυασμός των Masteron και Nolvadex (Tamoxifen Citrate) έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματική από τη χημειοθεραπεία για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού ακατάλληλο για χρήση σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες. Αυτό καθιστά επίσης ένα δημοφιλές στεροειδές μεταξύ των bodybuilders καθώς θα μπορούσε να απαγορεύσει στην πραγματικότητα την ανάγκη για ένα αντι-οιστρογόνο όταν χρησιμοποιείται στη σωστή κύκλο. Αυτό θα αποδειχθεί επίσης επωφελής κατά τη φάση της κοπής λόγω της σκλήρυνσης επιπτώσεις που μπορεί να προσφέρει.

Χωρίς αμφιβολία, οι συνέπειες της Masteron θα εμφανιστεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο κατά τη διάρκεια ενός κύκλου κοπής. Ωστόσο, για τα αποτελέσματα που πρέπει πραγματικά εκτίμησα το άτομο θα πρέπει να είναι εξαιρετικά αδύνατο. Αυτός είναι ο λόγος που η ορμόνη θα συνηθέστερα βρίσκονται στο τέλος του κύκλου prep διαγωνισμό bodybuilding, όπως το άτομο θα πρέπει να είναι ήδη αρκετά αδύνατο σε αυτό το στάδιο. Η προστιθέμενη Masteron θα τον βοηθήσει να χάσετε αυτό το τελευταίο κομμάτι του λίπους που συχνά κρέμεται επάνω για την αγαπητή ζωή στο τέλος ενός κύκλου. Θα εξασφαλίσει επίσης τη διάπλασή του φαίνεται τόσο δύσκολο όσο μπορεί να είναι. Φυσικά, η αντι-οιστρογονική δράση θα ενισχύσει απλώς αυτό συνολική εμφάνιση. Για εκείνους που δεν είναι ανταγωνιστικό bodybuilder άπαχο, είναι πιθανό ότι οι συνέπειες της Masteron δεν μπορεί να είναι όλα αυτά αισθητή. Το άτομο που είναι κάτω από το 10% του σωματικού λίπους θα πρέπει να είναι σε θέση να παρατηρήσετε κάποια αποτελέσματα και να παράγουν ένα πιο δύσκολο, στεγνωτήρα ματιά, αλλά πολύ πάνω από το 10% και τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι όλα αυτά που προφέρεται.


Οφέλη Drostanolone προπιονική

Προπιονικό Drostanolone μπορούν να αυξήσουν τη μυϊκή σκληρότητα και πυκνότητα, δίνοντας ένα άτομο μια πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση, όταν ανταγωνίζονται για stage.However, απαιτείται ένα επίπεδο ήδη αρκετά χαμηλό σωματικό λίπος για να πάρετε πλήρη προπιονικό effect.Drostanolone μπορεί να προωθήσει την αυξημένη αντοχή, διατηρώντας παράλληλα το σωματικό λίπος το ίδιο ή ακόμα και μείωση, και μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει την απώλεια μυών, ενώ dieting.This μπορεί επίσης να επιτρέψει τους αθλητές αντοχής ή εκείνα αθλητές σε αθλήματα που έχουν κατηγορίες βάρους για την αύξηση της απόδοσης χωρίς τον κίνδυνο να αυξηθεί σε μια ανώτερη κατηγορία βάρους ή να προσθέσετε μάζα που μπορεί να εμποδίσει την απόδοση .-- από RongXinBio.


Αποτελέσματα Εργαστήριο δοκιμής - COA

Δοκιμή

Τυπική Ανάλυση

Αποτελέσματα

Περιγραφή

Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Σημείο τήξης

124 ℃ -128 ℃

125 ℃ -127 ℃

Ειδική περιστροφή

+ 26º- + 32º

+ 27,5 °

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0.5%

0,20%

Υπόλειμμα στην ανάφλεξη

≤0.1%

0.02%

Χημική δοκιμή

≥97%

98,5%

συμπέρασμα

Σύμφωνοι με Enterprise Πρότυπο.

Πληροφορίες επαφής

E-mail: sales@rongxinbio.com


HPLC

HPLC.png


Σχετικά προϊόντα

4 chlorodehydromethyl τεστοστερόνη
boldenone undecylenate
drostanolone Enanthate
drostanolone προπιονική
Fluoxymesteron
Mesterolone
methandrostenolone
Μεθενολόνη Acetate
Μεθενολόνη Enanthate
νανδρολόνη κυπιονική
νανδρολόνη Decanoate
νανδρολόνη Hexylosyphenylpropionate
νανδρολόνη Phenylpropionate
νανδρολόνη Undecanoate


Rongxin Bio-Tech εταιρείας Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα για εσάς

1. Ποιότητα: όλα τα προϊόντα που παράγονται υπό GMP, καθαρότητα άνω του 99%.
2. Πιο ανταγωνιστική τιμή από το εργοστάσιο άμεσα.
3. Προσαρμοσμένη: αποδεχθούν, θα παράσχει την υπηρεσία ΚΑΕ για τα πεπτίδια, hgh, στεροειδών πρώτες σκόνες και άλλα προϊόντα.
4. Άμεση ημέρα παράδοσης: αποστολή θα γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά από λάβετε την πληρωμή.
5. Ασφαλής ναυτιλία: φούσκα + Τσάντα αλουμινίου + κουτί
6. Τρόποι πληρωμής: γραμμάριο χρημάτων, Δυτική Ένωση, T / T εκ των προτέρων ή πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς

Πώς να Προχωρήστε παραγγελίες σας;

Βήμα 1

Κατά την πρώτη, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω το όνομα προϊόντων και την ποσότητα που χρειάζεστε, καθώς και τη χώρα προορισμού.

Βήμα 2

Θα σας στείλουμε τιμές των προϊόντων μας και να προσφέρουμε την κατάλληλη μέθοδο αποστολής για την αναφορά σας.

Βήμα 3

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία και να πληρώνουν μας χρήματα εκ των προτέρων και να μας πει τις λεπτομέρειες αποστολής, συμπεριλαμβανομένων επαφή με άτομο / εταιρεία, τη διεύθυνση, τον αριθμό του κινητού, ταχυδρομικός κώδικας και ειδικές απαιτήσεις σας.

Βήμα 4

Αγροτεμάχιο θα κανονιστεί εντός 12 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής σας .Και αριθμός καταδίωξης θα σας δοθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Βήμα 5

Προσφέρουμε μετά την πώληση εξυπηρέτηση μετά την παραλαβή δεμάτων.

Συσκευασία και αποθήκευση

1. 25kgs / τύμπανο, εσωτερικό με διπλή πλαστική σακούλα, 1 ~ 20kg από φύλλο αλουμινίου σάκου κενού.

2. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό καλά κλειστό δοχείο, να κρατήσει μακριά από την υγρασία και έντονο φως / θερμότητα.

3. Διάρκεια ζωής: Τρία χρόνια κάτω από καλά την κατάσταση αποθήκευσης.

Μικρά δείγματα:

samples package.png

Για μαζικές παραγγελίες:

χύμα package.pngχύμα package.pngbulk   package.png


Αποστολή και Πληρωμή

1. Μικρό πακέτο στείλετε από το EMS, UPS, FedEx, DHL, e-εξπρές, κλπ.

2. Το φορτίο στείλει αεροπορικώς ή δια θαλάσσης είναι όλες διαθέσιμες.

3. Ο χρόνος παράδοσης περίπου 7 εργάσιμες ημέρες Αεροπορικώς, 15 ημέρες Από τη θάλασσα.

4. Η πληρωμή διαθέσιμα για Western Union, Moneygram, τραπεζικό έμβασμα ή TT εκ των προτέρων, κ.λπ.


Το εργοστάσιό μας

工厂图片.jpg


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχείρηση γραμματοκιβώτιο: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18220537895

Αν είστε ικανοποιημένοι με ζεστό πώληση προπιονικό drostanolone μας (Masteron) cas521-12-0 οικοδόμησης μυών στεροειδή φυσικό bodybuilding πηγή στεροειδών σκόνη, ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Εκπληκτική υψηλής ποιότητας, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνη προς πώληση θα πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλώ να είναι ελεύθεροι να αγοράζουν ή χονδρικής το ζεστό πώληση προϊόντων από εμάς.

Εξεταστική