Ακατέργαστη σκόνη μεληστερόνης

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:
Όνομα: Mesterolone
Άλλο όνομα: Proviron
Αριθ. CAS: 1424-00-6
Αριθμός Einecs: 215-836-3
MF: C20H32O2
MW: 304,47
Καθαρότητα: 99%
Αποτελεσματική δόση: 25-200mgs / ημέρα
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ακατέργαστη σκόνη μεληστερόνης

Λεπτομέρειες προιόντος

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:

Όνομα: Mesterolone

Άλλο όνομα: Proviron
Αριθ. CAS: 1424-00-6
Αριθμός Einecs: 215-836-3
MF: C20H32O2
MW: 304,47
Καθαρότητα: 99%
Αποτελεσματική δόση: 25-200mgs / ημέρα
Ενεργή ζωή: έως 12 ώρες
Χρόνος ανίχνευσης: 5-6 εβδομάδες

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Συσκευασία: Σε σακούλα ή τύμπανο.

Περιγραφή: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια.

Κατασκευή: RongXin

Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.


Περιγραφή προϊόντος

Μεστερολόνηείναι ένα από του στόματος εφαρμόσιμο παράγωγο ανδρογόνων και διυδροτεστοστερόνης (DHT). Στα τέλη της δεκαετίας του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80, χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία σε ελεγχόμενες μελέτες ανδρών που πάσχουν από διάφορες μορφές κατάθλιψης.

Mesterolone.png

Proviron / Mesteroloneμπορεί στην πραγματικότητα να λειτουργήσει για να ενισχύσει τη δραστηριότητα άλλων στεροειδών μετατοπίζοντας ένα υψηλότερο ποσοστό σε μια ελεύθερη, μη δεσμευμένη κατάσταση. Μεταξύ των αθλητών, το Proviron χρησιμοποιείται κυρίως ως αντιοιστρογόνο. Η μεστερολόνη πιστεύεται ότι δρα ως αντιαρομάση στο σώμα, αποτρέποντας ή επιβραδύνοντας τη μετατροπή των στεροειδών σε οιστρογόνα. Το Proviro μπορεί να συμπληρώσει ένα καλά ανδρογόνο και να αυξήσει τη σκληρότητα και την πυκνότητα των μυών. Ειδικότερα, οι γυναίκες βρίσκουν ένα μόνο δισκίο των 25 mg θα αλλάξει αποτελεσματικά την αναλογία ανδρογόνων / οιστρογόνων και μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη σωματική διάπλαση.


Η χοληστερόλη συμπληρώνει τη φυσική τεστοστερόνη, η παραγωγή σπέρματος (σπερματογένεση) δεν επηρεάζεται από τη μεστερόνη σε σύγκριση με άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την περιοχή.


Χρήση χοληστερόλης

Το Proviron είναι το δημοφιλές όνομα για το στοματικό ανδρογόνο (1 μεθυλο-διυδροτεστοστερόνη). Το Mesterolon χρησιμοποιείται συχνά ως αντιοιστρογονική θεραπεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκείνους που είχαν κακή αντίδραση στις θεραπείες τεστοστερόνης. Το φάρμακο έχει αποδειχθεί ευεργετικό στη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας, της ανικανότητας και της χαμηλής λίμπιντο. Το Mesterolon συνδέεται με τους υποδοχείς οιστρογόνων, μειώνοντας τη δραστηριότητά τους, η οποία όχι μόνο μειώνει την παραγωγή οιστρογόνων, αλλά επίσης ενθαρρύνει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα.

Χρησιμοποιείται στη θεραπεία του αρσενικού υπογοναδισμού και του σπέρματος που μειώνει τη στειρότητα.

Η μεληστερόνη είναι ένα από του στόματος ανδρογόνο και παράγωγο DHT, πωλείται υπό την επωνυμία proviron, Στα τέλη των 70&# 39 και στις αρχές του 80&# 39, το Mestero lone χρησιμοποιήθηκε με κάποια επιτυχία σε ελεγχόμενες μελέτες ανδρών που πάσχουν από διάφορες μορφές κατάθλιψης. Τόσο οι ομάδες μεστερόλης όσο και του εικονικού φαρμάκου βελτιώθηκαν σημαντικά και δεν υπήρχαν στατιστικά σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. Ένα άλλο, 100mg mesterolone cipionate χορηγήθηκε δύο φορές το μήνα, το Mesterolone είναι ένα σχετικά ασθενές ανδρογόνο και σπάνια χρησιμοποιείται για θεραπείες αντικατάστασης.

Σχετικά προϊόντα

ΣτεροειδέςΣκόνες (διατίθενται επίσης προαναμεμιγμένα στεροειδή).

Βάση τεστοστερόνης

Βάση Boldenone

Οξεική τεστοστερόνη

Οξικό άλας Boldenone

Τεστοστερόνη Cypionate

Boldenone undecy (Εξοπλισμός)

Δεκανοϊκή τεστοστερόνη

Προπιονική Boldenone

Τεστοστερόνη Enanthate

Boldenone Cypionate

Ισοκαπροϊκή τεστοστερόνη

Βάση Nandrolone

Φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη

Νανδρολόνη Decanoate

Προπιονική τεστοστερόνη

Nandrolone phenylp (Durabolin)

Undecanoate τεστοστερόνης

Νενδρολόνη undecylate

Μεθυλοτεστοστερόνη

Nandrolone cypionate

Στοιχεία επικοινωνίας

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Εάν είστε ικανοποιημένοι με την καυτή πώληση proviron (mesterolone) cas1424-00-6 στεροειδή bodybuilding για μυϊκή αύξηση στεροειδών ακατέργαστες σκόνες προορμόνες απώλειας λίπους, καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Ερχόμενοι σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρέψετε τα προϊόντα πώλησης από εμάς.

Hot Tags: Πρώτη σκόνη Mesterolone, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like