Ωμή σκόνη μεστερολόνης

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:
Όνομα:Μεστερολόνη
Άλλο όνομα:Πρόβιρον
ΑΡΙΘΜΌς CAS: 1424-00-6
Αριθμός Einecs: 215-836-3
MF: C20H32O2
MW: 304.47
Καθαρότητα: 99%
Αποτελεσματική δόση: 25-200mgs/day
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ωμή σκόνη μεστερολόνης

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:

Όνομα:Μεστερολόνη

Άλλο όνομα: Προβιρόν
Αριθμός CAS: 1424-00-6
Αριθμός Einecs: 215-836-3
MF: C20H32O2
MW: 304.47
Καθαρότητα: 99%
Αποτελεσματική δόση: 25-200mgs/day
Ενεργή ζωή: έως 12 ώρες
Χρόνος ανίχνευσης: 5-6weeks

Βαθμός : Φαρμακευτικός βαθμός

Συσκευασία: Στην τσάντα φύλλων αλουμινίου ή το τύμπανο.

Περιγραφή: Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυσταλλική σκόνη

MOQ (ελάχιστη ποσότητα διαταγής):10 γραμμάρια.

Κατασκευή: RongXin

Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, Anabolin. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.


Περιγραφή προϊόντος

Mesteroloneείναι ένα από του στόμα εφαρμόσιμο παράγωγο ανδρογόνων και διυδροτεστοστερόνης (DHT). Στα τέλη της δεκαετίας του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80, χρησιμοποιήθηκε με κάποια επιτυχία σε ελεγχόμενες μελέτες ανδρών που πάσχουν από διάφορες μορφές κατάθλιψης.

Mesterolone.png

Προβιρόν/Μεστερολόνημπορεί πραγματικά να λειτουργήσει για να ενισχύσει τη δραστηριότητα άλλων στεροειδών με τη μετατόπιση ενός υψηλότερου ποσοστού σε μια ελεύθερη, αδέσμευτη κατάσταση. Μεταξύ των αθλητών Proviron χρησιμοποιείται κυρίως ως αντιοίστρο. Η μεστερολόνη πιστεύεται ότι δρα ως αντιαροματάση στο σώμα, αποτρέποντας ή επιβραδύνοντας τη μετατροπή των στεροειδών σε οιστρογόνα. Το Proviro μπορεί να συμπληρώσει ένα καλά νωθρό ανδρογόνο και να επιφέρει αύξηση της σκληρότητας και της πυκνότητας των μυών. Οι γυναίκες ειδικότερα βρίσκουν ένα δισκίο 25mg θα μετατοπίσει αποτελεσματικά την αναλογία ανδρογόνων / οιστρογόνων, και μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη σωματική διάπλαση.


Μεστερολόνη συμπληρώνει αυτά φυσική τεστοστερόνη, παραγωγή σπέρματος (σπερματογένεση) είναι unimpaired από μεστερολόνη σε σύγκριση με άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον τομέα.


Χρήση μεστερολόνης

Proviron είναι το δημοφιλές όνομα για το από του στόματος ανδρογόνο (1 μεθυλ-διυδροτεστοστερόνη). Το Mesterolon χρησιμοποιείται συχνά ως αντιιστρογονική θεραπεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκείνους που είχαν κακή αντίδραση στις θεραπείες τεστοστερόνης. Το φάρμακο έχει αποδειχθεί ευεργετικό στη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας, της ανικανότητας και της χαμηλής λίμπιντο. Το Mesterolon συνδέεται με τους υποδοχείς οιστρογόνων, μειώνοντας τη δραστηριότητά τους, η οποία όχι μόνο μειώνει την παραγωγή οιστρογόνων, αλλά ενθαρρύνει επίσης τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα.

Χρησιμοποιημένος στη θεραπεία του αρσενικού υπογοναδισμού και του σπέρματος που μειώνουν τη στειρότητα.

Η μεστερολόνη είναι ένα από του στόμα εφαρμόσιμο ανδρογόνο, και DHT παράγωγο, πωλείται με το εμπορικό σήμα proviron, Στα τέλη της δεκαετίας του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80 Mestero lone χρησιμοποιήθηκε με κάποια επιτυχία σε ελεγχόμενες μελέτες των ανδρών που πάσχουν από διάφορες μορφές κατάθλιψης. Τόσο οι ομάδες μεστερολόνης όσο και εικονικού φαρμάκου βελτιώθηκαν σημαντικά και δεν υπήρξαν στατιστικά σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. ένα άλλο, 100mg μεστερολόνης cipionate χορηγήθηκε δύο φορές το μήνα, Μεστερολόνη είναι ένα σχετικά αδύναμο ανδρογόνο και σπάνια χρησιμοποιείται για θεραπείες αντικατάστασης.

Σχετικά προϊόντα

Στεροειδές Σκόνες (Στεροειδή προαναμεμειγμένα υγρά επίσης διαθέσιμα).


Βάση τεστοστερόνης

Βάση Μπολντενόνε

Οξικό ασπράφη τεστοστερόνης

Οξικό κείμενο μπολενόνης

Τεστοστερόνη Cypionate

Απρέπεια Μπόλντενον(Εξομοιώστε)

Τεστοστερόνη Δεκανουάτη

Προπιονικό μπόλντενον

Τεστοστερόνη Enanthate

Κυπιονική μπολντενόνη

Ισοαπρότη τεστοστερόνης

Βάση Νανδρολόνης

Φαινυλοπιονικό τεστοστερόνης

Νανδρολόνη Δεκανοάτη

Προπιονικό τεστοστερόνης

Νανδρολόνη φαινυλπ(Ντουραμπολίνη)

Τεστοστερόνη Undecanoate

Νανδρολόνη undecylate

Μεθυλοτεστοστερόνη

Κυπιονική νανδρολόνη


Στοιχεία επικοινωνίας

Mailbox:sales@rongxinbio.com για επιχειρήσεις

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590Εάν είστε ικανοποιημένοι με μας ζεστό proviron πώληση (μεστερολόνη) cas1424-00-6 bodybuilding στεροειδή για το κέρδος μυών steriods ακατέργαστες σκόνες λίπος απώλεια prohormones, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Ερχόμενοι σε υψηλή ποιότητα, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλώ να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρεύσετε τα καυτά προϊόντα πώλησης από μας.


Hot Tags: Ακατέργαστη σκόνη Mesterolone, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρικό εμπόριο, υψηλός - ποιότητα, αγοράζει, σωματοτροπίνη, καυτή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like